Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 24-10-2012
paultjes log - 24-10-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

24-10-2012


Goedemorgennnnnnnnnnn ......het is nog vroeg en het is nog donker en eigenlijk is het nog te vroeg om op te staan, maar ik moest wel, dus zit ik hier alweer met mijn bakkie thee en crackertje met kaas :)

Gisteren was een lange, maar ook weer leuke dag .
's morgens heb ik mijn moedertje al om kwart voor tien gehaald, want we zouden gaan winkelen, maar ze had het een beetje in de rug, dus ik heb gevraagd of het het uit zouden stellen, maar ze wilde wel gaan.  We zijn niet naar Veenendaal gegaan zoals gepland, maar naar Arnhem, daar zit de parkeergarage toch dichterbij de winkels waar we met haar meestal naartoe gaan. We hebben eerst bij de V&D gekeken, maar daar hebben ze geen grote maten, dus zij we daarna gelijk maar naar Miss Etam gegaan, daar hebben ze tot hele grote maten en ook wel kleding voor oudere mensen. De basic dingen zoals broeken en basic shirtjes koop ik daar ook wel, maar voor de rest eigenlijk niet, want half Nederland loopt ermee. Maar goed, we hadden wat dingetjes uitgezocht en toen ging het aan het passen. Nu heeft mijn moeder 0 conditie, dus na elk shirtje moet ze even rusten en op adem komen, maar het is allemaal goed gegaan en ze heeft twee leuke setjes kleren gekocht. Daarna zijn we terug naar de V&D en hebben daar lekker geluncht met een broodje beenham, lekker hoor :)
Toen we thuis waren is ze eerst een poosje de bank op gegaan om ff een middag tukkie te doen en daarna zijn we nog naar het graf van mijn vader geweest om te kijken of die steenhouwer nu eindelijk de oude stenen en planten al opgehaald heeft ......niet dus. Rob heeft met ze gebeld en gezegd dat dit echt niet kan en dat ze zo snel mogelijk die troep weg moeten halen daar,want het ligt eigenlijk op het graf van de buurman/vrouw van mijn vader en dat zouden ze gelijk vandaag doen, dus vanmiddag of morgen nog maar een keer gaan kijken of ze het ook idd gedaan hebben.

Verder heb ik nog twee jassen verkocht die veel te groot waren, dus één ervan gisteren ook nog verstuurd en de andere was maandag al opgehaald. Je krijgt er niet veel voor, maar alles wat je ervoor krijgt is meegenomen en maak je toch weer iemand anders voor weinig geld blij met een nagenoeg nieuwe jas :)

Als Robin er niet is, maak ik meestal de dingen die hij echt niet lust, dus gisteren heb ik zuurkool schotel gemaakt, dat is één van de favorieten van Fabian en Rob en mijn moeder heeft ook goed haar best gedaan .........die drie hebben met elkaar de hele schotel leeg gegeten, mezelf reken ik niet mee :)
Eer van mijn werk dus :)

Na het eten heeft Rob mijn moeder weer naar huis gebracht en ik heb Helma's nagels weer mooi gemaakt en daarna die van mezelf ook maar gelijk gedaan, want het spul stond er nu toch allemaal. Kunnen we er weer een paar weken tegen .... hoop ik :P

Vandaag is weer een half dagje O&O, want vanmiddag is mijn grote vriendin er en moet ik trouwens ook naar de tandarts voor controle.

Nou, dat was de dag van gisteren weer ...............ik ga me toonbaar maken, afwassen en dan richting werk .................latersssssssssssssssssss24 Oktober 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's