Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 25-10-2012
paultjes log - 25-10-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

25-10-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnn..............

Betaaldag vandaag ....voor veel mensen altijd weer de fijnste dag van de maand :)
Ik zag gisteren in een programma op Tv in Amerika, dat er 50 miljoen mensen onder de armoede grens leven .......zoiets mag in een westers land toch niet gebeuren ........helemaal nergens, maar van Afrika en die landen ben je het gewend, maar de westerse wereld is zo rijk, dan mogen er geen mensen honger hebben. Met dat geld wat we met z'n allen aan Griekenland gegeven hebben, hadden we een hoop mensen in de wereld eten kunnen geven en ze kunnen leren hoe ze dat zelf beter kunnen produceren. 
Maar dat programma ging over mensen die kortingsbonnen sparen voor een goed doel, de voedselbank en ik vond het ongelooflijk ........ze gingen inkopen voor 1700 dollar en na aftrek van al die bonnen, kregen ze nog geld toe .....geweldig :)
Toch gaan we hier volgens mij dezelfde kant op als in Amerika ........net gelezen dat het eigen risico weer verhoogd wordt naar nu al 350 euro, premies gaan weer omhoog ........je zult maar alleen een aow tje hebben of alleenstaande moeder met een bijstands uitkering met een paar kinderen in het hoger onderwijs, of een gezin zijn, waarvan alleen de man werkt met een niet al te hoog inkomen ......dan heb je in Nederland ook niks te lachen hoor !!!!
Ik ben wel op de ernstige toer he, maar soms zie je dingen, waarover je dan weer meer gaat nadenken en je kapot aan kunt ergeren, maar het is niet anders en ik kan er toch niks aan veranderen.

Gisteren heb ik weer een gezellige morgen op O&O gehad met Carolien, das altijd weinig werken en veel lachen .......alhoewel, weinig werken, de telefoon blijft wel gaan, maar tussendoor kletsen we heel wat af :)
Af en toe komt Anke (collega) eens langs en ziet hoe hard we aan het zweten zijn whahahah.

Vandaag heb ik een drukke dag ..........eerst zo de camper halen, want we gaan het weekend weer eens weg naar Roosendaal en daarna moet ik naar de dokter mijn B12 spuit halen, dan naar O&O een paar uurtjes aanwezig zijn en gesprek hebben met Dick en Saskia(cursusleidster van Inter Transfer) die op bezoek komt . Dan tot drie uur er zijn, dan camper schoonmaken, koken, eten en dan vanavond nog op bezoek bij Marijke in Oosterbeek. Marijke is een oude bekenden die al eeuwig vraagt of we eens langs komen en vanavond is het dan eindelijk zover :)

Morgenvroeg staat Ilonka al om half negen op de stoep voor haar nagels, die zou ik maandagavond al doen, maar toen kwam er wat tussen bij haar, dus komt ze morgen. Dan daarna nog boodschappen doen, beetje opruimen hier, op Robin wachten die dan van zijn bivak terug komt en dan richting Roosendaal.

Nu ga ik nog even afwassen en dan richting stalling ...............latersssssssssssssssss


25 Oktober 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam helma @ 15:10 25-Oct-2012
He Paula ik wens je en heel fijn weekend en vanavond heeel veeel plezier haha
Greetzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's