Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 30-10-2012
paultjes log - 30-10-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

30-10-2012


Goedemorgennnnnnnnnnn..............

Het was een latertje gisteravond, dus het is geen vroeg dag zoals gisteren. Ik ben gisteren wel naar O&O geweest en we hebben de mappen uitgemest. Daar waren we met ongeveer een uur mee klaar,als je de kletstijd niet mee rekent:P
Daardoor duurde het ongeveer twee uur :)
Nou had ik de hele tijd al een beetje hoofdpijn, maar toen ik nog wat op de pc ging werken werd het erger en zag ik alles ineens niet meer zo goed, rare gewaarwording hoor. Nou waren we met z'n vieren en dat is drie teveel, dus ik ben naar Dick gegaan, heb gemeld wat we gedaan hebben en ben toen naar huis gegaan.Het was ook de laatste dag dat ik er van de week ben. Het was toen half twaalf of zo, dus een vroegertje. Thuis gekomen heb ik een paracetamol genomen en later was de hoofdpijn gelukkig weg. 
Tegen twee uur hebben we de camper weer naar de stalling gebracht, dus die is ook weer opgeruimd tot het volgende uitje weekend.

Tja ......en toen was het wachten dat het half zeven zou worden en ik Syl op zou halen om naar de mooie mannen show te gaan in de vereniging in Nijmegen :)
Het regende pijpestelen, dus mijn hele zorgvuldig gestylde coupe helemaal naar zijn grootje :P
Gelukkig regende het behoorlijk zodat we goed nat werden van het stukje van de auto naar het gebouw toe ....pffffffffffffff
We waren wel wat vroeg, dus hebben eerst nog even gezellig een bakkie gedaan in het café wat erbij zit.
Nou zou het om kwart over acht beginnen, maar om half negen gingen de lichten uit en stond de hele zaal ineens op zijn kop van de denk ik 1000 gillende keukenmeiden ......wat een lawaai zeg :P
Syl en ik keken elkaar eens aan, want er was nog geen man te zien, alleen het licht was uitgegaan, dus wij hadden zoiets van .........als ze nu al zo doen, wat moet het dan worden als die kerels zo het podium opkomen .......nuchtere mutsen die we ook zijn :)
Nou toen kwamen ze op het podium en werd de zaal bijna afgebroken whahahah .....ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, maar wel leuk :)
En wat een mooie jongens ......potverdorie zeg.......kijk zelf maar even........


          Jim Bakkum zong nog een paar liedjes en praatte de show tussendoor een beetje aan elkaar. Die jongen rechts onder op de foto was mijn favoriet .....pfffff, wat een lichaam zeg :)
Ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zon leuke show zou zijn. Die jongens deden het echt leuk en namen niet alleen van die mooie poppetjes het podium op, maar ook heel gewone vrouwen op leeftijd en deden ze heel leuk. 
Af en toe gingen ze met z'n allen de zaal in en dan was het natuurlijk helemaal een hysterische boel whahahahha
Volgens mij zijn het stuk voor stuk homo's, maar dat mag de pret niet drukken .......het waren lekkere dingen om naar te kijken:) 
En toch ..........geef mijn het ONE-PACK van Rob maar hoor, das veel lekkerder on op te liggen :)
Tegen elf uur was het zon beetje afgelopen en wij zijn net voor het einde weg gegaan, om de drukte een beetje voor te zijn. We hadden nog zin in iets lekkers, dus zijn nog ff langs de Mac geweest ...........Syl een reuze wrap en ik natuurlijk een Big Mac....al maanden niet gehad, dus echt een traktatie :) Paar happen genomen en toen was het weer genoeg ...de smaak zat er weer in en Rob heeft de rest nog opgegeten.
Leuke avond gehad :)

Vandaag hoop ik goed bericht te krijgen in het ziekenhuis van de gynaecoloog, dus dat is nog even spannend, maar we gaan er maar vanuit dat alles goed is. 
Verder nog even een paar boodschappen doen en het huis een klein beurtje geven.

Fijne dag allemaal ...........latersssssssssssssssssssssss
30 Oktober 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's