Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 01-11-2012
paultjes log - 01-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

01-11-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

Ik hoop dat de lucht die ik nu buiten zie, zo blijft vandaag, want we hebben een leuk dagje Noord Holland gepland vandaag. Zelfs mét strandwandeling, dus ik hoop maar dat het in ieder geval droog blijft, maar als ik de weerberichten mag geloven wordt het een beroerde dag.......qua weer tenminste.
We zien het wel en anders moeten we de kroeg maar in :)

Gisteren zijn we nog naar het tuincentrum geweest. Het is Intratuin in Duiven geworden in plaats van ons plaatselijk tuincentrumpje in Wageningen.
In duiven hebben ze elk jaar een reuze kerstshow en we hadden verder niet veel te doen, dus was het besluit snel genomen daar heen te gaan. 
Maar tjonge jonge ................echt gewoon te veel om te kijken en ongelooflijk wat daar opgebouwd is aan kerst spullen zeg en voor wat voor kapitalen.........en dan nog te bedenken dat straks ook nog bijna alles verkocht is.
Er komen elk jaar weer meer spullen bij en al die kerst dorpen die ze opgebouwd hebben...........


                      
            

Dit is nog maar een heel klein gedeelte van wat er allemaal opgebouwd is. Natuurlijk is het altijd weer leuk om te zien, maar zoals ik gisteren al zei, ben ik niet zo crea bea en zie gewoon niet hoe ik met al die spullen iets kan :(
Celine heeft me gisteren alweer toegezegd, dat ze me wel wil helpen met de kerst decoratie en ben ik weer blij mee en het is natuurlijk ook gezellig om het samen te doen ........de rest van de mannen in huis hier boeit het ook helemaal niet om te helpen, die vinden alleen dat het er gezellig uit moet zien, maar helpen .....nee dank u :P

Nou had ik vorige week voor het eerst van mijn leven online schoenen besteld en nog wel bij die geweldige Zalando..............krijg ik gisteren een mailtje, dat ze een foutje gemaakt hebben en de laarzen die ik besteld heb, niet meer voorradig zijn .........pfffffffff, maar voor het ongemak kreeg ik wel een kortingsbon van 10% voor mijn volgende bestelling en krijg ik zo snel mogelijk mijn geld terug. Nou ik ben eens benieuwd hoe snel dat is, want tot nu toe is er niks bijgeschreven .....zooitje.

Het hele huis hier ruikt heerlijk naar vers gebakken broodjes ..............die maak ik zo klaar om mee te nemen.

Rob komt net beneden met een gezicht als onweer ..........weer wat zwaarder geworden zegt hij. Dus ik zeg lachend : ach, de ene keer hou je meer vocht vast dan de andere keer, dus soms ben je wat lichter en soms wat zwaarder .........kijkt hij me met een gezicht aan wat niet te beschrijven is en zegt : jazeker .....pepernoten, gevuld speculaas, toastjes en een gehaktbal zijn allemaal vocht ....toen lag ik dus helemaal dubbel :)
Tis ook ontzettend moeilijk als je nu eenmaal een lekkere bourgondiër bent, om overal af te blijven.

Nou ik ga me toonbaar maken en dan gaan we zo op weg naar een leuke dag ...........toedeledokieeeeeeeeeeeeeeeeeeee01 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60