Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 03-11-2012
paultjes log - 03-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

03-11-2012


Goedemorgen vanuit een winderig Heelsum ............en dan bedoel ik niet dat ik winderig ben, maar buiten natuurlijk he :P

Ik ben vandaag weer eens vreselijk laat voor mijn doen, maar dat komt omdat ik lekker op bed Mclouds Daughters gekeken heb en dat duurt tot bijna negen uur, maar so what .......er is niemand thuis verder ......Fabian is bij Lisanne en Robin is werken.
Het komt steeds vaker voor dat we maar met ons beiden thuis zijn. Normaal natuurlijk als je kids ouder worden, maar soms vind ik het nog steeds wel wennen, maar soms ook lekker rustig, maar als ze er dan wel zijn met aanhang erbij, vind ik het altijd heerlijk en gezellig :)
Vanavond hebben we ook weer zon moment ........gaan we met z'n allen uit eten bij het steak house in Ede.
Het is altijd erg leuk en lekker daar ....ik heb deze keer ook speciaal om een ronde tafel gevraagd, dat vind ik gezelliger dan dat je allemaal ver van elkaar weg zit, zo kun je gezelliger kletsen en heb je ook iedereen in het zicht :)
Én kan ik iedereen ook makkelijker een stukkie van het bord pikken :P
Ik neem alleen een voorgerecht vanavond en mocht ik dan nog iets op kunnen, moet Rob er weer eens aan geloven en mij een stukje vlees afstaan :P

Gistermiddag ging Rob de winter banden op de auto laten leggen in Heteren en wilden die mafkezen iets van 39 euro voor de opslag hebben, dus Rob gelijk van : welke opslag?
Nou de opslag van uw winter banden !!
Opslag van mijn winter banden ??
Ja, die hebben een half jaar opgeslagen gelegen in Ede. 
Oh ??
Ja meneer.
Vreemd hoor ....ik heb die auto nog niet eens een half jaar en die banden dus ook niet en die banden zijn niet eens naar Ede geweest, die hebben die 4 maanden hier gelegen?
Oh????????????????????????
Ik zal het even navragen.
Goed plan.
Komt hij na een poosje terug en zegt : U heeft gelijk, we crediteren dat bedrag !!!!!!
Whahahahaha zo proberen ze je te belazeren waar je zelf bij staat, maar niet met Rob dus, hadden ze een anders uit moeten zoeken :P

Gistermiddag kreeg Rob ook nog een telefoontje van de schoenenwinkel, waar hij zijn laarzen terug gebracht had, omdat er een deuk in het leer zat. Ze zeiden dat het idd niet goed was en hij nieuwe mag komen halen......goede service dus bij Ziengs :)
Gaan we dus vandaag maar even doen. Ik heb verder toch niet zo veel te doen vandaag, buiten twee boterkoeken bakken .......één voor hier en één om morgen mee te nemen naar Gieten, naar Rob zijn ouders.

Gisteravond zijn we nog in Ewijk geweest om de oudjes weer wat lichter te maken qua geld en dat is weer eens gelukt .......Fabian en Lisanne waren er de eerste pot ook bij en duppert die ik ben .........ik kon uit de laatste pot en een hoop geld verdienen ......doe ik het niet .......pfffffffffff ........ik word oud. Ik heb toen alleen de allerlaatste pot uitgemaakt en dat maakt altijd een hoop goed ......ik kan weer lekker gaan winkelen vandaag ....1.79 gewonnen :)

Nou ......ik ga maar eens even wat doen hier .....laterssssssssssssssssssss


03 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's