Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 05-11-2012
paultjes log - 05-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

05-11-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Het weekend is alweer voorbij en wat is het weer snel gegaan, maar de tijd gaat altijd snel als je het leuk en gezellig hebt :)

Zaterdagavond zijn we met de kids wezen eten in Ede en dat was weer erg lekker en gezellig ......er is veel gelachen en dat doet me altijd goed :)
Ik heb weer als voorgerecht een paar gegrilde gamba's (3) gegeten en als hoofdgerecht gegrilde zalm............dat is toch wel mijn favoriet tegenwoordig . Ik vind biefstuk ook heerlijk, maar dat verdraag ik niet meer, dus heb ik maar een klein stukje van Fabian geproefd. Het is niet alleen biefstuk wat ik niet goed meer verdraag, maar alle echte stukken vlees ......gehaktbal, verse worst enz enz gaat er wel in en heb ik geen last van gelukkig.
Ze hebben daar als toetje appeltaart in een bierpul gepropt met ijs en slagroom en daar had ik twee hapjes van genomen, maar had ik beter niet kunnen doen . Nu zaten we een heel eind van het toilet af, dus dat werd bijna rennen, maar gelukkig heb ik het gehaald voor het voor het toilet er al uit kwam :P

Gisteren hebben we weer eens een rondje noorden gedaan .......een tasje vol met lekkers meegenomen voor Rob zijn vader en moeder ....boterkoek, haring en bonbons.
Toen we er aankwamen, bleek alleen Rob zijn moeder er te zijn, want Rob zijn vader ligt met een luchtweg infectie op bed, hopelijk knapt hij snel weer op van de antibiotica die hij daarvoor krijgt. 
We zijn dus maar met zijn moeder alleen naar beneden gegaan en die heeft wel lekker zitten smikkelen van de dingen die we meegenomen hadden :)
Voor Rob zijn vader hebben de de verzorging nog wat haring gegeven, voor het geval hij daar toch wel zin in zou hebben avonds of zo.

Na Gieten zijn we naar Bert en Hennie gegaan die een heerlijk luxe lunch voor ons in petto hadden , met gebakken broodje, pudding broodjes, croissants en van alles lekkers voor erop, dus daar hebben we ons lekker tegoed aan gedaan :)
Het was weer gezellig als vanouds en hebben weer een hoop gelachen en alweer voorzichtig plannen gemaakt voor leuke uitjes en kleine vakanties :)
Die twee gaan binnenkort voor een maand naar Thailand ...........en ik ben best jaloers :)

Over een uurtje ga ik mijn moedertje halen en haar een heel groot plezier doen vandaag .
Wij zijn van de week al naar Duiven geweest, naar de kerstshow van de Intratuin, maar dat vindt zij ook helemaal geweldig en alleen komen ze er niet meer, dus nemen we haar daar vandaag mee naartoe en doen wij het ons nog maar een keer aan :P
Verdr maak ik meestal als zij er is n van haar lievelings kostjes .......andijvie stampot met spekjes erin en verse worst erbij.
Zolang we ze nog hebben, moeten we ze ook maar een beetje verwennen :)

Nou ...............dat was het weekend weer en de plannen van vandaag, dus ik ga er weer een eind aan maken voor nu en de dagelijkse morgen rituelen even doen ...........laterssssssssssssssssssssssss

05 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60