Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 06-11-2012
paultjes log - 06-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

06-11-2012


Even een update ............

Een paar weken geleden is er een uitstrijkje gemaakt bij mij , omdat ik wat klachten had en dat uitstrijkje was dus niet helemaal naar wens.
Toen  ik vorige week bij de gynaecoloog terug moest komen heeft ze dat verteld en hebben we gelijk voor vandaag een afspraak bij een andere gynaecoloog gemaakt voor een microscopisch onderzoek van de baarmoederhals.
Ik ben dus vanmorgen naar het ziekenhuis geweest en daar werd ik niet echt vrolijk van . De gynaecoloog heeft met de microscoop in de baarmoedermond gekeken en ik kon meekijken en ze liet me zien wat er niet goed is. Er zitten dus cellen die zeer onrustig van aard zijn en die zouden er niet moeten zitten.Die zien er een beetje uit als witte plakjes terwijl de rest mooi rose is. Nou geven ze die cellen een soort cijfer van pap 1 t/m pap 5. Pap 1 betekent dat alles rustig en gezond is en pap 5 betekent dat het helemaal niet goed is en je baarmoederhals kanker hebt. Nu is er bij mij een pap 3 geconstateerd. Dat betekent dat je nog geen kanker hebt, maar wel onrustige cellen die wel kwaadaardig kunnen worden als je ze gewoon laat gedijen.
Nu moet ik de 26ste weer terugkomen en gaat ze al dat wat niet goed is onder verdoving weghalen en opsturen naar een patholoog ter beoordeling. Die geeft het weer een cijfer tussen de 1 en 3 en zij verwacht een 23 en dat vind ik niet echt positief om te horen. Aan de ene kant zegen ze dus dat je je nog geen zorgen hoeft te maken, maar aan de andere kant is het allemaal niet zo heel positief wat ze te vertellen hebben, dus ik zit nu even met mezelf te dubben hoe ik hiermee om moet gaan. 
Ik probeer natuurlijk wel er zo positief mogelijk in te gaan staan, maar achter in je hoofd zit toch een duiveltje wat telkens zegt : en als het nou eens niet goed is, maar die probeer ik wel weg te duwen. Duurt gewoon even tot je aan het nieuws gewend bent en het een plekkie kan geven :)

Ik ben vanmorgen toen we thuis kwamen maar direct als een idioot aan het werk gegaan en de bovenverdieping gaan schoonmaken, das een goed medicijn voor mij en is het boven tenminste ook weer eens een keer goed schoon :P Doe ik ook altijd als ik heeeeeel boos ben, dan is mijn huis altijd op zijn schoonst :P Nou is dat gelukkig niet zo heel vaak, dat ik heeeeeeeeeeel boos ben, dus is mijn huis meestal ook maar "gewoon" schoon :)
Verder gaan we zo even naar het dorp shoppen .....nou ja, meer boodschappen doen bij het kruidvat en even door het dorp lopen.

Ik wilde dit toch even van me afschrijven :)

Laterssssssssssssssssssssssssssss06 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam oda @ 16:07 06-Nov-2012
heftig en erg moelijk en daarbij wachten tot de 26e dat is nog zo ver weg en dat maakt het er niet makkelijkere op. xx
sterkte

Naam Anja @ 15:29 06-Nov-2012
Pfffffff das schrikken meid...hoop dat het allemaal mee valt voor je! Sterkte

Naam Helma Schaareman @ 14:56 06-Nov-2012
lieve schat ik wens je veel sterkte en hoop dat de uitslag meevalt.x

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's