Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 09-11-2012
paultjes log - 09-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

09-11-2012


Goedemiddaggggggggggggggggggg.........

Het was weer eens zover, dat ik net bijna mijn bericht klaar had en op backspace druk en ........floetsch ........alles weg  ........pffffffffffffff
Maar vrolijk als ik ben, begin ik gewoon weer opnieuw :)
We zitten inmiddels aan de weekend borrel ....zaten we gisteren ook al, maar toen hadden we tenslotte ook al weekend :)

Maar ik had dus een echt zeur bericht geschreven van vandaag :P 

Ik was begonnen met vertellen van de dokter vanmorgen. Ik ben mijn B12 spuit gaan halen als eerste en toen ik thuis kwam, miste ik mijn doosje met ampullen ......daar aten liggen toen ik de vervolgafspraak gemaakt had ...........pfffffffff, dus ik opbellen, maar je kunt beter de koningin proberen te pakken te krijgen dan onze huisarts, dat is echt een verschrikking. Ik heb ooit drie kwartier aan de telefoon gehangen om ze te pakken te krijgen om een afspraak te maken ....belachelijk gewoon !!!!!
Maar op een gegeven moment, toen we al op weg waren ze te gaan halen, belden ze me om te zeggen dat mijn ampullen daar nog lagen, das dan ook wel weer aardig :)

Nou komt net Fabian thuis en maakt zijn post van school los met een rekening erin voor project en materiaalkosten voor dit jaar, die hij nog nooit gehad heeft en ook nooit gaat krijgen. Hij heeft tot voor de herfstvakantie op school gezeten, waar ik 1100 euro voor heb mogen betalen en nu doet hij zijn examen opdracht bij een bedrijf in Barneveld, die dat gewoon betaald en daarna in Februari gaat hij nog tot het einde van het schooljaar in Heteren stage lopen, dus hij komt alleen nog maar op school om, als hij slaagt zijn diploma op te halen, dus ik ga die rekening niet batalen. 
Verder kreeg ik van de week ook nog twee rekeningen van allebei de kids, die op dezelfde school zitten voor de "vrijwillige" bijdrage, die eigenlijk helemaal niet vrijwillig is, omdat je gewoon een aanmaning krijgt als je hem niet betaald ........pfffffffffff
Zo, dit was dit ......nu het volgende ....................

                            

Deze lijst heb ik vanmorgen gezien op FB van Helma en heb hem gejat, om jullie ervan bewust te maken, wat deze mensen krijgen voor vaak ook nog parttime functies !!!!! Van elke euro die wij doneren, gaat dus een gedeelte naar de direktie, zodat die ook niet onder de armoedsgrens komen !!!!!

Zo, dat is er ook weer uit en hiermee is het zeur gedeelte van vandaag weer voorbij :P

Nadat we vanmorgen gezellig samen boodschappen gedaan hadden, hebben we lekker met vers gebakken broodjes geluncht en daarna zijn we naar Oosterbeek geweest en daarna nog naar Wageningen voor visvoer en geloof het of niet ..........die vissen van ons krijgen echt runderhart te eten !!!!!!!
Het moet toch niet gekker worden :P
Ik bleef even in de auto wachten toen Rob dat hart aan het halen was, maar hij had ook nog een kadootje voor mij meegebracht ........twee hele leuke bloemstukjes voor op de salontafeltjes. Toen ik vroeg waar ik die aan verdient had zei hij : gewoon, omdat je zon lekker wijf bent :)
Toch wel lief he :)

Voor vanavond hebben we geen wilde plannen, gewoon lekker voor de buis met de kids .........toastje, drankje erbij, gewoon een lekkere thuisavond dus :)

Fijn weekend allemaal en tot morgennnnnnnnnnnnnnnnnnnn


09 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam realgirls @ 11:32 11-Nov-2012
Hai,

Wat is loggy toch veranderd. Heel veel mensen zijn verdwenen maar ook zijn er andere bij gekomen. Ook ik, samen met het realgirlsteam zijn weer eventjes terug. Contact zoeken met oude en nieuwe bloggers. Te kijken hoe het met jullie gaan. En updates te zetten op de site.

Bo Meijers
www.realgirls.tk
bo.realgirls@hotmail.nl

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's