Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 13-11-2012
paultjes log - 13-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

13-11-2012


Goedemiddagggggggggggggg...................

Ik had het al op mijn facebook staan ........in verveel status .........., maar dat is nu gelukkig niet meer het geval, want ik ben om twaalf uur naar huis gegaan .......pffff........ er was helemaal niks te doen daar op O&O, dus ik vond 4 uur daar zijn eigenlijk wel genoeg om er alleen maar naast te zitten en alleen de telefoon aan te nemen als de ander naar de wc gaat of een peukie gaat roken.
Morgen weer een dag hoor, ook een halve trouwens, want dan is mijn grote vriendin er 's middags.
Ik moest vanmorgen trouwens wel lachen, want ik had gisteravond het telefoon scherm aangepast met Joke samen en het is echt heel overzichtelijk geworden, maar die meiden die dat oude scherm natuurlijk al jaren gewend waren, hebben grote moeite nu iedereen te vinden en voor Carolien voelde het vanmorgen alsof ze daar voor het eerst zat :)
Maar na een paar uur ermee werken vond ze het toch ook wel een veel logischer scherm, dus hebben we het toch goed gedaan:)

Op een gegeven moment belt er een vrouw op en ik nam zoals gewoonlijk gewoon vriendelijk op ....zegt dat mens: nou u mag ook wel eens wat vriendelijker opnemen .........ik hoorde dat het een bekende was, maar niet wie, dus ik zeg : nou, u kunt een klacht indienen als u dat wilt en wie wilt u nu spreken ???
Nadat ik haar doorverbonden had, vertel ik het  verhaal aan Carolien, die helemaal van de sokken was, want ik zei er niet bij dat het een bekende was, dus die had zoiets van ......je nam toch heel netjes en vriendelijk op , waarom zou ze dan een klacht in willen dienen???
Bleek het achteraf Oda te zijn ......de muts :P
Nou had nog een vriendin .....Brigitta kennelijk mijn facebook status gezien, dus die belt ook nog eens een keer op het O&O nummer, wat ik natuurlijk helemaal niet verwacht en dat net na elkaar, dus ik begon al aan een complot te denken:P
Maar die wilde gelukkig gewoon gezellig wat afspreken, en niet gelijk een klacht indienen :)
Eigenlijk was het dus best weer een gezellige morgen, maar echt een hele dag niks doen trek ik niet hoor.

Vanavond hebben we dinner for two hier, want Robin is er sowieso niet en Fabian werkt langer en heeft al eten mee, dus gaan we lekker iets maken wat de heren hier haten om te eten ......macaroni. Dan maak ik weer een beetje meer en gooi het teveel in de vriezer voor als we weer een keer weggaan of ik weer eens geen zin heb om te koken.

We gaan zo even naar Ewijk een paar planten naar mijn moeder brengen die ik zaterdag al meegenomen had van de orgideeen hoeve. Bij haar zijn de orgideeen allemaal uitgebloeid, dus heeft ze weer een paar bloeiende nodig om haar vensterbank weer wat op te fleuren :)

Verder heb ik niks te liegen vandaag, dus ga jullie verder een fijne dag wensen en zeggen .....................latersssssssssssssssssssssss


13 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's