Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 14-11-2012
paultjes log - 14-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

14-11-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnn.....

Zeven uur en ik zit weer zoals gewoonlijk aan mijn crackertje met een bakkie thee voor mijn laptoppie. Even kijken of ik nog vrienden heb op al de social networks :)
Wat deden we toch eigenlijk toen we nog niet al die multimedia hadden .......geen telefoon met internet, geen pc, geen i-pads. Toen lazen we gewoon de krant, doe je nu op je pc of telefoon of i-pad. Voor zon 20 jaar terug lag je er niet wakker van als je van huis was, dat je niet bereikbaar was, dan belen ze wel een keer terug zei je dan .......nu rijd je 20 terug als je je telefoon vergeten bent, want stel je voor dat iemand je belt en je hebt dat ding niet bij je :P 
Of er doet iemand een zet bij Word Feud en je kunt niet gelijk terug zetten ....drmaaaaaaaaaaaaa ;p
Het heeft natuurlijk ook vreselijk veel voordelen .........zo bén je idd altijd bereikbaar, jij kunt iedereen ten alle tijden bellen als je dat zou willen. Als je onderweg bent en je moet iets weten .....even op je telefoon op internet kijken en je vindt alles. En mocht iemand je bellen die je nou net even niet wilt spreken ....gewoon niet opnemen :)
Zelfs mijn moedertje van 76 heeft zon ding en weet zelfs ook nog hoe ze een smsje moet versturen, dus soms krijg ik er wel eens één van haar, soms ook gewoon een lege, dan heeft ze weer eens op een verkeerd knopje gedrukt en staat er niks in , maar meestal lukt het haar toch wel :)

Zo, vandaag ga ik weer een paar uurtjes gezellig met Carolien kletsen op O&O en als zij even een peukie wil roken, even de telefoon opnemen en verder zien we wel hoe de ochtend gaat verlopen. 
Voor de rest van de dag heb ik niet zoveel plannen, dus ik denk dat ik thuis maar een beetje aan de slag ga ......bv ramen zemen of zo. Nou heb ik er gelukkig niet veel en nog kleine ook, dus ben ik zo weer mee klaar :)

Gisteravond hebben we heerlijk macaroni gegeten en was grappig, want net toen ik het aan het klaarmaken was, kwam Anneke, mijn buurvrouw, bakjes terug brengen waar ik haar vaak eten in breng. Dus ik zeg tegen haar ..........oh je komt precies op tijd, rook je de macaroni al .........lacht ze en zegt : nou ik vind alles wat je maakt altijd wel heel lekker, dus heb ik haar weer een  gevuld bakkie mee terug gegeven :)

Vandaag hebben we alweer dinner for two en maak ik witlof salade met gegrilde gamba's .....jammieeeeeeeeeeee:)

Ik ga me toonbaar maken en er dan straks vandoor ...............latersssssssssssssssss
14 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's