Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 15-11-2012
paultjes log - 15-11-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

15-11-2012


Vakantieeeeeeeeeeeeeeeee...............

Vanaf morgen niet meer vroeg op hoeven staan voor o&o, alleen nog voor leuke dingen als die vroeg in de morgen zouden zijn of gewoon sociale verplichtingen, maar niet meer voor werk voorlopig.
Ik doe nu wel stoer, maar vind het ook wel weer jammer hoor, ook al deed ik daar bijna niks, maar je hebt wel een gewoon werk en dagritme.
Ik heb vandaag nog tot 12 uur gewerkt en heb toen met Dick geluncht, waarbij me een hoop veren in de kont gestoken zijn, maar daar koop je ook niks voor, maar wel leuk om te horen natuurlijk, ook al weet je natuurlijk nooit of het ook echt gemeend is, maar daar ga ik maar wel vanuit. Doet je zelfvertrouwen in ieder geval goed :)
Ik kreeg als afscheid een speciale fles wijn met een kennelijk heel special logo of etiket of hoe je zoiets ook noemt bij wijn......kun je zien hoeveel verstand ik er van heb ........0 dus :) Maar het is dus geen "gewone"fles wijn begreep ik eruit .
Nou kun je mij de duurste fles wijn geven die er is, als mijn keel zegt .....ieeeeeeeeeee .....getverdemme kunt je me beter goedkoop bocht geven, wat als een engeltje over mijn tong piest :P
Ik heb ooit eens een keer een wijntest op TV gezien en die vergeet ik nooit meer, zo prachtig vond ik het :)
Daar waren echte wijnkenners die wijn gingen testen ..........nou  hadden ze heel goedkoop bocht van de Aldi, van dat spul wat je in pakken koopt ipv in flessen, in flessen gedaan met mooie etiketten en kennelijk hele goede jaartallen erop en die wijn uit die dure flessen in pakken gedaan.
Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen, maar die wijnsnobs vonden de wijn die nu in die dure fessen zat toch echt veel lekkerder dan die uit het pak :P
Kun je zien hoe relatief het allemaal is .....het hoeft heus niet altijd het duurst te zijn wat goed is of het duurste te zijn wat lekker smaakt.
Ik vond het aller mooiste toen die gezichten van die kenners die zo beetgenomen waren ..ontzetting is geloof ik het juiste woord :)

We waren voorheen nog even in Rhenen voor wat levend visvoer en daar kwam net een vertegenwoordiger van aquariums binnen. Dat was me toch een ........tja, hoe zal ik hem noemen .........een poespasfiguur geloof ik maar ............wat een komedie zeg, een echte westerling, een hoop bla bla en verder niks. We zijn maar snel weggegaan, want dat is niet ons type mensen en hebben we zo woorden mee en zou niet leuk voor Bert zijn :)

Verder gaan we zo nog even lekker een stukje lopen, het is wel koud, maar moeten we maar stevig doorlopen om het warm te krijgen :)


Fijne avond allemaal en tot laterssssssssssssssssssssssssssss15 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's