Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 16-11-2012
paultjes log - 16-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

16-11-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnn .......nog net, want het loopt al tegen de middag.

Vanmorgen ben ik niet zo heel vroeg opgestaan, tegen de klok van 8ten en heb voor de verandering vannacht ook weer eens behoorlijk doorgeslapen, dus allemaal helemaal goed. 

We zijn al op pad geweest vanmorgen en hebben de boodschappen zelfs al binnen. Eerst mijn B12 spuit gehaald bij de huisarts, toen naar de stort geweest voor flessen en oud papier en daarna de boodschappen. We moeten alleen straks nog even naar de Hema rookworsten halen, want vanavond eet het hele stel hier ,inclusief Robin die vandaag weer thuis komt van zijn stage, dus ik maak lekker een pan boerenkool, daarvan weet ik dat ik er iedereen een plezier mee doe :)
Ook gaan we nog even bij de nieuwe Action kijken, die gisteren geopend is in ons durpske ......zal best veel mensen gaan trekken denk ik, ook van de omliggende dorpen, dus wie weet is het een goede zet om onze "winkelstraat"een beetje voller te krijgen qua mensen, maar ook met winkels, want het is nu maar een trieste boel, veel leegstand, terwijl het best een leuke winkelstraat kan zijn.
Dat naar het dorp, willen we eigenlijk op de fiets doen, maar ik moet er toch nog maar eens over nadenken hoor, want wij zijn echt mooi weer fietsers en dat is het zeker vandaag niet. Nou moet ik ook wel zeggen dat sinds ik niet meer zo heel veel spek op de botten heb, ik een stuk kouwelijker geworden ben. Was was vanmorgen al met mezelf en ook een beetje met Rob aan het overleggen of we het winter dekbed op bed zullen doen, maar hij vindt nog van niet, dus leg ik die denk ik maar alleen aan mijn kant los erop.......zo is iedereen blij :)

Wat gaat dit weekend brengen ...........morgen gaan we weer eens een keer bij Fabian bij het voetballen kijken, das alweer een hele poos geleden en morgen moet hij thuis.
Verder komen Ruud en Brigitta zondagmiddag gezellig een bakkie doen en dan is het weekend ook alweer om. 
Maandag ga ik voor het eerst van mijn leven naar een sauna. Nou kan ik normaal helemaal niet tegen hitte, maar bijna iedereen die ik erover hoor, vinden het heerlijk en we hebben nog een vrije entree bon, dus nu moet het er maar een keer van komen. We gaan met een paar bekenden die al veel vaker geweest zijn, dus die kunnen ons mooi wegwijs maken in hoe dat allemaal werkt in zon sauna. Ik ben zeer benieuwd wat ik ervan ga vinden ......ik laat het weten :)

Ik heb net een paar broodjes gebakken, dus we gaan even lunchen ...............fijn weekend allemaal en tot latersssssssssssssssssssssss


16 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's