Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 20-11-2012
paultjes log - 20-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

20-11-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn..........

Wat kan een mens toch lekker wakker worden, als je een keer goed slaapt ........ik moet geloof ik maar elke dag naar de sauna zeg, daar word je pas moe van, maar wel heerlijk loom moe, maar daarover later :)

We hebben eerst de zondag nog, wat op zich een hele gezellige en leuke dag was.
'S middags waren Ruud en Brigitta hier voor een bakkie. Eigenlijk alleen voor een bakkie, maar het was zo gezellig, dat ze de kids gevraagd hebben of ze het alleen redden thuis met het eten en dat was natuurlijk zo :)
Maar ik had niet met het eten op hen gerekend, dus zijn we maar richting pizzeria in Doorwerth gegaan. 
Op zich een leuk Italiaans restaurant, leuke inrichting en gezellige mensen natuurlijk toen wij er waren. Brie was de BOB, dus de mannen en ik gingen lekker aan de drank .....Rob bestelde een rosè, Ruud een witte lambrusco en ik een rode lambrusco. 
De drank werd bezorgd en de lambrusco's kwamen goed, maar rob kreeg een rode wijn, dus vraagt aan die ober : wat is dit?
De ober : dit is lekker.
Rob verwonderd : Dat zal, maar ik had rosè besteld !!!
De ober: Oh sorry meneer, ik haal gelijk de rosè.
Kan gebeuren natuurlijk, geen probleem.
Toen de pizza bestelling.
Brie margarita, ruud weet ik niet meer, ik quatro fromagi en Rob fruti di mare, vis dus.
De pizza`s kwamen eraan en voor Rob had hij een fruitpizza bij zich, dus Rob : deze heb ik niet besteld, ik heb een vispizza besteld !!!
De ober : Sorry meneer, wordt gelijk een andere voor u gemaakt. 
Goed, wij, de anderen dus maar alvast aan het eten, anders werden die van ons koud, maar na een paar minuten kwam de pizza van Rob, dus viel alles mee qua tijd :)
Wat denk je ???
Was het weer een pizza, maar alles behalve een vispizza, dus nu werd Rob iets geïrriteerd, maar bleef nog steeds netjes en onder vele excuses kregen hij en Ruud een drankje van de zaak en werd alsnog de vispizza gemaakt. Inmiddels hadden wij al gegeten, dus zat hij zijn pizza alleen te eten. Het is dat we allemaal een goede zin hadden, maar ik denk dat dit de laatste keer geweest is dat we daar gegeten hebben, ook al waren de pizza's wel lekker:)

Toen kwam gisteren de dag dat ik voor het eerst van mijn leven naar een sauna geweest ben. Tot voor mijn operatie was ik nooit een koukleum en vond hitte en vooral vochtige hitte maar niks, dus dan ga je ook niet naar een sauna.
Nou hadden we vorig jaar van Bert en Hennie zon Bongo bon voor de sauna gekregen, dus we hebben gister de stoute schoenen aangetrokken en zijn met een paar bekenden naar Bussloo thermen geweest.
Wat een belevenis zeg .....geweldig !!!!
Natuurlijk is het in die sauna's knalheet en hield ik het echt niet langer vol dan een minuut of tien, maar er is zoveel meer dan die hete kabines. Lekkere bubbelbaden, zwembad waar je naar buiten kunt, voetenbaden en nog veel meer. 
En natuurlijk een restaurant waar we heerlijk geluncht hebben. 
Rob had voor een paar weken terug speciaal badslippers gekocht voor gisteren en op een gegeven moment komt er een Duitser naar Rob toe en vraagt of hij zijn slippers gepakt heeft, want hij is de zijne kwijt, dus Rob zegt: nee hoor, dit zijn mijn eigen slippers en loopt verder. Gaan we een sauna in en je raad het bijna al .....komen eruit en zijn zijn slippers verdwenen !!!!!
Drie keer raden wie die gepikt heeft, maar die vent nergens te bekennen :P
Rob dus naar de balie, geval uitgelegd en kreeg een paar nieuwe slippers .....heel netjes, want is eigenlijk niet hun probleem.
Dus vrolijk als we zijn gaan we weer verder saunaen ........en ziet zijn slippers opeens weer ergens staan, dus pakt ze snel en ermee in het kluisje, zo die kan niemand meer pikken en hij had die nieuwe , dus wie kan hem nog wat maken :P
Komen we weer uit zon stoombad en wat denk je ??
Weer slippers verdwenen..............dus wij stomverbaasd, dus Rob weer naar die Balie en krijgt zo weer nieuwe nadat hij verteld heeft dat ze weer gestolen zijn ..........het moest toch niet gekker meer worden. Die Duitser moet ons gewoon gevolgd zijn, was waarschijnlijk de kleinzoon van degene die vroeger van Rob's opa de fiets gestolen heeft :P
We hebben er later met Jan en Tieneke hartelijk om gelachen in de lounch bar, maar het is echt te gek voor worden dat ze daar slippertjes van een paar euro gaan jatten.
Maar al met al was het een heerlijk geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Vandaag hebben we een soort rustdag ingelast ......ik ga zo alleen het huis even een grotere beurt geven en het zonnetje schijnt, dus wie weet gaan we een eind fietsen, dus eigenlijk ook niet echt een rustdag :P

Fijne dag allemaal en tot latersssssssssssssssssssssssssss

20 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's