Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 22-11-2012
paultjes log - 22-11-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

22-11-2012


Goedemiddaggggggggggggggggg............

Zo, even lunchpauze hier met een heerlijke witlof salade met tonijn en nog veel meer lekkere dingen er in. Ik had die witlof eigenlijk gekocht voor als we van de week een keer alleen waren met eten, maar het is er niet meer van gekomen en vanavond eten we boerenkool en morgen zijn we er niet, dus heb ik het nu maar klaar gemaakt en het smaakt heerlijk, al zeg ik het zelf :)

Over afgelopen dinsdag valt er niet veel te vertellen ..........we hebben de hele dag geen zak uitgevoerd, alleen gerelaxt en verder niks :)
Gisteren was het kapperdag hier in huis. Fabian was 's middags vrij en die is even mee geweest naar Wijchen, daar zit de leverancier van mijn nagel spullen en ik had wat nodig, dus hebben we dat eerst gehaald en zijn toen mijn moedertje op gaan halen, want dat ligt toch op de weg en die had een nieuw permanentje nodig, dus die heeft dat gisteravond gekregen en ik ook weer een kort koppie en Fabian zoals altijd een net koppie :P

Ja en nu de dag van vandaag .......Rob en ik hebben vandaag allebei al ruzie gemaakt .......en nog niet eens met elkaar !!!!!:)
Ik had vanmorgen om 10.10 een afspraak voor mijn B12 shot, dus ik kwam om 10.05 de praktijk binnen en zie ik het voorbij lopen van de balie dat de twee assistentes met elkaar aan het praten waren. Geen probleem, ik moest toch nog 5 minuten wachten, dus ga ik de wachtkamer zitten. Het werd 10.10 .........het werd 10.15 en nog steeds waren de dames met elkaar aan het praten. Toen gingen mijn haren al iets overeind staan, maar vrolijk als ik was heb gewacht tot 10.20 en ben toen naar de balie gelopen en gevraagd of ik mijn spuit kan krijgen die ik al om 10.10 zou moeten hebben. Zegt die draak (is er n die er altijd zit ) met een uitgestreken gezicht ....ja dat kan, neem maar even plaats in de wachtkamer ............ik zeg : daar zit ik al een kwartier te wachten .......ik kon me nog net inhouden er geen MUTS achteraan te zeggen:P.  Ik had nog veel meer willen zeggen, want ik was nu al aan het koken, maar heb het niet gedaan en ben weer gaan zitten .....goed he :)
Na een paar minuten komt die andere assistente die normaal wel aardig is me halen en kijkt me een beetje boos aan, had ze dus niet moeten doen. 
Zegt ze : ik had om 10.05 al gekeken of je er was, maar je was er niet, dus ik : echt wel !!!!!! Zei weer: nou dan was het misschien 10.04 !!!
Ik weer : en dan kijk je om 10.10 als die persoon dan een afspraak heeft niet nog een keer ???????Als ik veel te laat op een afspraak kom, vind je toch ook niet leuk en zeg je er ook wat van of ik moet ng langer wachten tot er weer een plaatsje vrij is???
Vond ze niet leuk dat ik dat zei, maar ze gaf me uiteindelijk wel gelijk dat ze nog een keer had moeten kijken en we hebben toen toch maar weer vrede gesloten :)

We hebben na dat bezoek aan de praktijk de camper gehaald en ik ben toen naar de Aldi gegaan. Kom ik terug en lacht Rob zich rot en zegt : nou ik heb ook ruzie gehad, gaat lekker vandaag. Had iemand van de bank gebeld voor hem en dom gedaan, dus de hadden ook een woordenwisseling gekregen :P
Gelukkig kunnen we  allebei achteraf hartelijk om onze woordenwisselingen lachen :)

Zo direct gaan we nog even naar Rhenen naar de viswinkel planten halen voor het aquarium en dan ga ik daarna de camper nog even van binnen een beetje fris maken en dan gaan we morgen nog een keer een weekendje op pad. Eerst naar Roosendaal naar de camper dealer voor nog een paar dingen te bespreken voor de nieuwe camper en daarna gaan we of naar Zeeland of naar Schiedam, schijnt ook een leuke stad te zijn, maar das dus nog even afwachten waar we gaan belanden :)

We gaan de jas aantrekken en even op pad ...........latersssssssssssssssssssss
22 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's