Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 29-11-2012
paultjes log - 29-11-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

29-11-2012


Goedemiddaggggggggggggg..................


We zijn weer thuis van een gezellig bezoekje in Ernhem bij Evert en Janneke en hebben er ook gelijk maar weer een zondige dag van gemaakt. Janneke had nl een appeltaart gebakken en die moesten w natuurlijk proeven, daar zeggen wij tenminste nooit nee tegen :P En lekker was hij, dus het was de zonde waard :)

Vanmorgen kwam Robin met het bericht dat zijn achterband van de brommer lek is, dus wij vanmorgen met de fietsenmaker gebeld of ze hem op kunnen komen halen vanmiddag en de band kunnen plakken, geen probleem...n uur komen we hem wel ophalen.
Komen we net thuis .....brommer weg !!!!
Is Robin waarschijnlijk vroeg van school uit geweest en is hem er zelf naartoe brengen ......en das een pokke eind met zon zwaar ding !!!
Maar nu komen ze zo die brommer halen als het goed is .......heb al een paar keer gebeld, maar die hebben middagpauze en nemen niet op .................
Nog een keer geprobeerd en nu namen ze wel op ......Robin is al geweest en alweer weg whahahah......probleem ook weer opgelost :)

We gaan zo nog even naar Rhenen wat vissen inleveren bij Bert, want we krijgen zo langzaam te veel vis kroost en dus plaatsgebrek. De berta's hier blijven maar jongen produceren die elke keer in eigen bakken moeten, want anders worden ze opgevreten door de andere vissen of zelfs door de eigen ouders en das ook weer zielig, dus de jongen die we nu hebben, blijven bij ons en de ouders gaan weg. Bij de discussen wordt het dan ook weer rustiger in de bak, zodat die misschien weer eens kunnen oefenen op het ouderschap, want dat deden ze de laatste tijd helemaal niet meer, omdat het volgens mij te druk was, die hebben echt rust nodig om eitjes te leggen.
Ik ben dus benieuwd of dat nu weer gaat lukken, nu ze weer bijna alleen op een paar bodemvissen in de bak zitten. Die bodemvissen zitten er altijd al in, dus daar hebben ze verder geen last van en laten zich door hen niet storen.

Vanavond zijn we weer met ons beiden met eten, dus ik maak lekker makkelijk een uitsmijter :)

Voor nu een fijne middag voor iedereen en tot laterssssssssssssssssssssss
29 November 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's