Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 02-12-2012
paultjes log - 02-12-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

02-12-2012


Zondagmorgen 8.45 en we zitten alweer aan ons ontbijt :)

We hebben gisteren Ruud en Brigitta op bezoek gehad en dat was een heeeeeeel gezellig samen zijn, waarbij erg veel gelachen is.  Ze kwamen tegen een uur of 5 en Brie had wat Franse kaasjes meegenomen ...........van die heerlijk stinkers, waarvan veel mensen zeggen van ......laat maar, maar bij ons is het zo, hoe harder ze stinken, hoe lekkerder we ze meestal vinden :)
Robin was ook thuis en die had zoiets van .......doe mij maar een pizza ipv dat stinkgedoe :P Ik had ook nog wat eiersalade gemaakt en dat alles lekker met stokbrood en toastjes .....jammieeeeeeeee.

Brigitta had een site op de I-pad met allemaal nostalgische plaatsjes van vroeger en die hebben we zitten kijken en was echt leuk.
Ik heb de link gedeeld op Facebook ........echt leuk om te bekijken en je zult verbaasd staan hoeveel dingen je vergeten was en als je de foto's weer ziet.
Op een gegeven moment kregen de drie heren het over vuurwerk en Robin heeft al het nodige in huis, dus gingen ze met z'n drien naar buiten om te horen hoe hard die dingen knallen ......als mannen toch weer tot jochies worden he :P
Na een paar flessen wijn, een hoop lekkere kaas en nog meer gezelligheid, zijn ze tegen elven naar huis gegaan en ik ben gelijk mijn bed in gegaan en heb de timer van de TV op een uur gezet, maar ik geloof niet dat ik nog een minuut gekeken heb :)

We waren gistermiddag ook nog bij de Makro, omdat ze een paar van mijn lievelings drankjes in de aanbieding hebben en dat scheelt een hoop geld dan.
Altijd weer leuk daar rond te lopen, maar het was me gisteren toch druk daar, niet meer normaal.

Robin wil graag een andere Tv kopen en we zagen er n in de aanbieding, precies degene die hij wil hebben, dus gaat Rob vanmiddag na Robin's werk met hem er nog een keer naartoe om die Tv op te halen. Het is een Tv met ook 3D erop en dat is zoooooo mooi, dat hebben we bij Edwin ook gezien, dus het kan misschien best eens voor gaan komen dat ik bij Robin een film ga kijken ipv beneden :) Moet hij alleen nog van die 3D brilletjes kopen, maar hij is binnenkort toch jarig, dus kan hij die mooi voor zijn verjaardag vragen.

Ik heb weer een redelijk drukke week voor de boeg, elke dag heb ik wat, maar dat geeft niet, zo blijf je lekker bezig
Morgen Ilonka twee keer, 's morgens voor haar nagels, avonds voor mijn en Robin's haar. Dinsdag terugkomdag van de cursus met certificaat uitreiking en gaan we erna lekker de stad in met de meiden. Woensdag ga ik met mijn moeder mee naar het ziekenhuis voor een scan van haar middenrif geloof ik. Donderdag is rustig, hoef ik alleen mijn B12 shot te halen en vrijdag hebben we feest van Abraham Bert :)
En dan is het ook alweer weekend :P


Ik ga even een beetje opruimen hier en voor de rest zal het niet een erg actieve dag worden denk ik .
Fijne zondag voor iedereen ...................02 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's