Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 04-12-2012
paultjes log - 04-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

04-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn.................

4 December .....spannend hoor, nog één dagje en dan is de Sint weer jarig en gaat weer uitdelen. Behalve hier ...........hij weet ons op de één of andere manier nooit te vinden :P

Ik zag van de week op Tv een rondvraag op straat over sinterklaas uitgaven van mensen. De vraag was of ze nu in de crisis tijd ook op Sint en kerst bezuinigen, maar bij bijna alle mensen was dat niet het geval. Eigenlijk een heel vreemd fenomeen vind ik in deze tijd, waar toch heel veel mensen niet veel meer te lachen hebben financieel, maar op zulke dingen wordt dan het minst bezuinigd, misschien om kinderen niet te veel mee te laten krijgen van de misère of zo. 
Wij doen al een paar jaar alleen aan kerst en omdat de jeugd meestal toch niet weet wat ze willen hebben, krijgen ze een financiële bijdrage en kunnen ze er zelf wat van kopen. Niet echt origineel, maar zo voorkom je wel dat ze dingen krijgen waar ze niks aan vinden en die in de kast verdwijnen.

Gisteravond was Ilonka er voor de tweede keer gister om Robin en mijn haren te doen en dat was weer een feest, want Robin's vriend Bas was er en die stond Robin een beetje op te jutten samen met Fabian voor een wel weer heeeeel speciaal kapsel en als je even niet oplet, zou hij het nog laten doen ook nog, maar we hebben weer erger kunnen voorkomen en nu heeft hij alleen maar weer een "hanekam":P
Mij heeft ze weer een mooi uit een potje kleurtje gegeven en volgende keer net voor kerst gaan we weer highlights zetten.

Vanmiddag ga ik naar Arnhem om mijn welverdiende :P certificaat in ontvangst te nemen van de cursus en daarna gaan we gezellig met de meiden de korenmarkt onveilig maken. Het zal wel net als de vorige keer gaan dat de meesten alleen meegaan voor een drankje en daarna naar huis gaan en dat de echte di-hards blijven, waarschijnlijk Nicole, Ria, Carolien misschien en dan natuurlijk Moi :)

Oh ja .........ik had bijna vandaag mijn log niet kunnen schrijven want gisteravond deed mijn laptop ineens wel heel raar, niks ging meer en toen het wel weer ging, deed de muis niks meer en toen deed helemaal het niks meer .............maar ..........gelukkig heb ik mijn mannetje hier, die hem weer aan de praat gekregen heeft :)
Nou zou ik normaal zeggen dat mannen toch af en toe nog wel ergens goed voor zijn, maar dat mag ik nu niet doen, want hij is toch wel mijn allerliefste liefje en daar mag je niet zulke dingen over zeggen :)

We gaan even naar Wageningen zo om wat spullen voor onze vis kroost te halen en nog even naar het kruidvat. 

Latersssssssssssssssssssss


04 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's