Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 06-12-2012
paultjes log - 06-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

06-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn.............

Het is nu 8.15, maar ik ben al een poosje op en al veeeeeeel langer wakker, wat een dramatische slaapnacht weer zeg.........bah, maar gelukkig is er Tv op de slaapkamer, zodat ik me niet verveel als ik wakker lig.

De wereld om ons heen hier is wit .......altijd weer prachtig om te zien en kennelijk gaat het morgen nóg veel erger worden met de sneeuw ....afwachten maar.
Wij moeten morgenavond wel naar Assen, naar het Abraham feest van Bert dus ik hoop maar dat het overdags valt en dat de snelwegen in ieder geval schoon zijn morgenavond.
Gelukkig blijven we daar slapen, dus we hoeven niet ook nog eens terug te rijden dezelfde avond/nacht.

De certificaten uitreiking dinsdagmiddag was best leuk. Eerst moest iedereen vertellen hoe ze het hele traject en de stage ervaren had en daarna kwam dan het moment suprême van de uitreiking. Ze had bij iedereen eigenlijk een heel leuk praatje en hoe iedereen gegroeid was en zo en toen kwam ik aan de beurt :P
Haar eerste woorden waren ......Paula ........tja Paula .....lachend en iedereen lag in een deuk, snapte er niks van :P
Tja, paula ......jij hebt een "verwoestende" indruk achtergelaten in het bedrijf. We hebben jou eigenlijk niet veel kunnen leren hier......je weet je grenzen aan te geven, kunt voor jezelf opkomen, kunt goed met mensen omgaan, kunt goed organiseren en re-organiseren en dat hebben ze gemerkt daar bij O&O :)
Maar haar mooiste woorden voor mij waren ......het bedrijf wat jou ooit aanneemt, mag heel blij zijn met jouw toegewijde inzet, organisatorisch talent en rustige, maar duidelijke houding :) Ze had nog een paar van die vleiende woorden, maar die weet ik niet meer.
Na het officiële gedeelte zijn we met een paar meiden de stad in gegaan en hebben eerst lekker gegeten en toen nog even de kroeg in geweest.......heel gezellig :)
In Januari krijgen er nog een paar de certificaten, die de stage nog niet gedaan hebben om wat voor reden dan ook, maar dat pakken we gelijk maar aan om nog een feestje te vieren dan :)

Gistermorgen zijn we met mijn moeder naar het ziekenhuis geweest voor een scan van haar organen, omdat ze vreselijke pijnaanvallen heeft, maar ze konden niks vinden, alle organen ok ........snap niet hoe ze dat zó snel kunnen zien, we stonden met 2 minuten alweer buiten. Nu moeten ze maar verder gaan zoeken , waar het dan wel vandaan kan komen, die pijn.
Ik moet geloof ik maar met haar meegaan naar de dokter, want naar mijn mening "doktert" de huisarts veel te lang zelf ipv van haar door te sturen en die oude mensen hebben nog zoveel respect voor doktoren, dat ze alles voor zoete koek aannemen wat de dokter zegt.
Nou is mijn moeder net zon slaapwonder als ik ......nog veel erger zelfs , die slaapt vaak hele nachten niet en gaat ze maar in de woonkamer Tv zitten kijken.
Nou hebben we gisteren de oude Tv van Robin meegenomen naar haar en die gaan we misschien vanmiddag even in haar slaapkamer aan de muur hangen, zodat ze toch 's nachts in bed kan blijven als ze niet kan slapen en Tv kan kijken.

Straks ga ik weer even mijn B12 shot halen en dan zien we wel hoe de dag verder verloopt .....................

Latersssssssssssssssssssss
06 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam oda @ 11:51 06-Dec-2012
tja Paula ze heeft gewoon gelijk. Hopelijk kunnen jullie morgen feest gaan vieren maar ach Rob heeft goede winterbanden onder zijn wagentje liggen dus dat zal ook wel weer gaan lukken veel plezier

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's