Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 07-12-2102
paultjes log - 07-12-2102
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

07-12-2102


Goedemorgen witte werelddddddddddddddd....................

Jeetje, wat is het toch altijd een mooi gezicht, dat witte spul dat uit de hemel komt dwarrelen. Niet leuk voor mensen die er doorheen moeten, maar vanachter de geraniums is het prachtig.......ik krijg dan zelfs wel eens de neiging om te gaan wandelen, terwijl ik die drang eigenlijk nooit heb ......vreemd hoor :P
Toen ik vannacht wakker werd, zag ik al dat het sneeuwde , voor ik überhaupt zag dat het sneeuwde en een vlokje zag .........de lucht is dan min of meer oranje en dan weet ik dat het zover is:)
Ik vertelde dat dus zo aan Rob toen die zijn ogen ook eindelijk vanmorgen open deed en die lag gelijk in een deuk ..............jij zag dus al dat het sneeuwde toen je nog niet eens zag dat het sneeuwde en toen je dan eindelijk zag dat het sneeuwde, zag je dat het sneeuwde ......ja ja :P
Wat een lol kun je al hebben op de vroege morgen he :)

Gisteren hebben we toch nog weer een drukke dag gehad. Met de vorst en sneeuw in aantocht hebben we de orleanders vorst veilig gemaakt, één paste er naar binnen en de andere is te groot, dus die maar helemaal in bolletjes plastic verpakt en maar hopen dat hij de winter overleefd. 
Verder de stoelkussens naar zolder gebracht voor ze helemaal vochtig worden, de stoelen van buiten ook naar binnen gedaan en de hoge druk reiniger ook maar naar binnen voordat hij bevriest en je hem naar de stort kunt brengen.

Daarna zijn we voor onze viskroost nog naar Rhenen geweest voor voer en daarna nog naar Ewijk naar mijn moeder om de Tv aan de muur in de slaapkamer te hangen en dat is allemaal goed gelukt, dus kunnen ze nu lekker vanuit bed Tv kijken als ze dat willen :)
Mijn moedertje was ook weer zo lief geweest een pan snert te maken voor ons en die had ze over 6 baken verdeeld, zodat ik ook wat in de vriezer kan doen voor barre tijden :) Zelf had ze ook nog een lekker maaltje voor gisteren eruit gehaald.

Vandaag wordt weer een drukke dag, want ik ga zo eerst met Robin even naar de dokter, want die blijft maar hoesten en das niet goed en daarna gaan we even langs zijn school zijn spullen voor de bivak van aankomende week halen en dan nog hout voor zijn surprise die hij morgen af moet hebben.
Dan moeten we eigenlijk ook nog naar de Makro vandaag, maar ik weet niet of we dat gaan doen met die sneeuw, we zien wel even hoe het loopt.
En dan vanavond feestjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee van Abraham Bert.
Hoe en hoe laat we er gaan komen weet ik nog niet met dit weer, maar komen doen we, hoe dan ook :) Dat willen we echt niet missen :)        

Het begin nu licht te worden en zo ziet de tuin er op het moment al uit en volgens de weerberichten, zal er ng het nodige bijkomen vandaag ......afwachten !!!!!


Fijn weekend iedereen en veel sneeuwplezier ........................laterssssssssssssssssssss

07 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam realgirls @ 19:07 07-Dec-2012
Een hele goede vriendin van mij is een blog gestart. Ze is een blog gestart om haar verhaal kwijt te kunnen en jullie te helpen. Ik zelf vind dat ze super goed schrijft, en vooral over heftige dingen die ze meemaakt. Steun je haar door op haar blog te kijken? En laat alsjeblieft een reactie achter! www.s-diary.tk

DOEN!

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's