Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 08-12-2012
paultjes log - 08-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

08-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn op deze natte, sombere, kille en donkere morgen.

Het is inmiddels al half tien en nu zitten we pas samen aan ons ontbijtje. 
Gisteravond lagen we al heeeeel bijtijds op bed ........er was verder niemand thuis en het Abraham feest van Bert had ons toch meer gesloopt dan we gedacht hadden, dus we lagen er al om 7 uur in ...........niet dat we gelijk sliepen hoor, maar heerlijk Tv gekeken en gewoon lekker gerelaxed:)
Het feest was trouwens heel gezellig en leuk en gistermorgen kregen we nog een heerlijk ontbijt en daarna zijn we weer richting huis gegaan. Rob was niet helemaal fit, dus die is een poosje naar bed gegaan toen we eenmaal thuis waren en ik ben nog even aan het werk gegaan hier en daarna ook nog alleen maar lekker relaxed op de bank gezeten en Tv gekeken. Robin heeft gistermiddag nog hard gewerkt aan zijn surprise voor het sintfeest bij Celine en het is een leuk iets geworden. Degene die hij met de lootjes getrokken was, doet aan taikwando en daar had hij iets leuks op gemaakt :)

                   

Normaal weet ik niet wat hoofdpijn is, maar vanmorgen toen ik weer wakker werd bonkte mijn hoofd behoorlijk en nu nog steeds .............misschien toch t lang op bed gelegen?? Ik ga zo maar een aspirine nemen en hopen dat het dan weer verdwijnt, die pijn.

Er is vandaag kerstmarkt in het dorp, maar ik denk niet dat het een groot succes gaat worden als ik naar buiten kijk. Altijd  jammer van de energie die mensen daarin steken en als het dan van dat rotweer is, er bijna geen mensen op af komen. Misschien dat we straks nog even gaan kijken als het wat droger wordt.

Vandaag gaan we de kerstboom ook maar opzetten. Mijn mooie plekkie bij het raam is inmiddels bezet door een aquarium, dus moet hij maar op een andere plaats. Niet zo leuk, maar het is niet anders. Tegen het eind van de middag komt Celine hier en dan ga ik haar nagels ook weer even opvullen n dan is de dag ook alweer bijna voorbij.

Fijne zondag voor iedereen en tot laterssssssssssssssssssssss

09 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's