Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 11-12-2012
paultjes log - 11-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

11-12-2012


Joehoeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............Rob en ik zijn samen weer 40 euro rijker .......eindcijfer 5 was 20 euro in de staatsloterij ......wat een klapper weer :)

En er is nog meer goed nieuws ..........ik was gisteren weer in het ziekenhuis bij de gynaecoloog om een ander vrouwenprobleem op te lossen dan dat ene en hij had heel goed nieuws .....alles wat ze eruit gehaald hebben voor een paar weken terug is goed :)
Volgens ons was hij een soort "hoofdpiet" daar, zon oudere man, heel rustig en humor had hij ook nog, dus gewoon een heel aangename man, in zoverre een gynaecoloog aangenaam kan zijn en hij gaat het probleem wat ik heb nu definitief oplossen, zal jullie niet met de details vervelen, maar ik ben dus heeeeeel blij :)

Vandaag is eigenlijk weer een spannende dag .....nou ja, eigenlijk niet vandaag, maar als je de verhalen van de Maya's gelooft, gaat de wereld morgen ten onder, dus moeten we vandaag maar leven alsof het je laatste is.
Ik heb een klein stukje tekst opgezocht over het hoe en wat van die waarschijnlijke ondergang.

Hoe komt het dat de Maya kalender ophoudt op 21 december 2012? Volgens de astrologie passeert de zon in de loop van een jaar de ecliptica (de baan waarlangs de zon, de maan en de planeten zich verplaatsen), waar de twaalf sterrenbeelden liggen. De ecliptica kruist de Melkweg bij een van de sterrenbeelden en vormen de ecliptica en de Melkweg het kosmische kruis. Dit is het punt waar de zon op 21 december 2012 zal staan.
Volgens de Mayas is dit het punt waarbij aarde, zon en maan op een lijn staan en vormt het heelal een zwart gat waarin de aarde zal verdwijnen. Sommigen beweren dat de aarde wordt opgeslokt, anders zeggen dat de wereld zal exploderen en zelfs verhalen van natuurrampen die over aarde plaatsvinden doen de rondte. Eigenlijk weten we niet wat er precies gaat gebeuren. Er is wel eens eerder voorspeld dat de wereld zou vergaan.

Ik geloof er niks van, maar een dag zo leven alsof het je laatste zou zijn...........denk je daar eigenlijk wel eens over na .........wat je op je laatste dag zou doen ??
Ik eigenlijk helemaal niet, want volgens mij leef je iedere dag zo leuk mogelijk met wat je mogelijkheden zijn. Ok, als je moet werken gaat dat natuurlijk niet, dus je zult geen werkdag uitkiezen als het je laatste was, maar het is wel eens leuk erover na te denken wat je werkelijk zou doen :)
Naar het Casino en heel veel geld uitgeven wat je eigenlijk niet hebt??
Een laatste romantische dag met je partner, als je die hebt?
Een mooie dag met je kinderen, als je die hebt?
Lekker uit eten ?
Je helemaal klem zupen?
Met de mooiste man/vrouw naar bed ?
Naar en heeeeel mooi oord reizen om daar het einde mee te maken ?
Trouwen??

Het zijn zomaar gedachtes die in me opkomen, maar ik geloof dat ik niks van dat al zou doen en gewoon af zou wachten wat er zou gebeuren en net zo doen als altijd :)

Over trouwen gesproken ...............nee niet wij:P, maar heel veel andere mensen vinden het wel nodig/leuk om weer op zon speciale datum te gaan trouwen ......
12-12-2012 en dan waarschijnlijk ook nog om 12 uur. Of het geluk brengt........who knows :)
Tis wel makkelijk voor mannen te onthouden , want die vergeten trouwdagen nogal eens .....misschien doen vrouwen het daarom wel .........dat het niet vergeten wordt :P

Ik ben vanmorgen alweer aardig culinairisch bezig geweest ......witlofschotel uit de oven, maar niet met ham en kaas, maar met gebakken aardappelen, gehakt en kaas .....jammieeeeeee. Dat staat allemaal al klaar, dus hoef ik vanavond alleen de oven nog maar aan te zetten en klaar is Paultje :)

Ik ga er vandoor, want ik ga zo mijn winterjas nog even naar de naaister brengen om kleiner te laten maken. Ze heeft al een mooi sude jasje van me kleiner gemaakt en die zit nu als gegoten en heeft ze heel netjes gedaan, dus die winterjas mag ze ook kleiner maken.

Laterssssssssssssssssssssssssssss11 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Patricia @ 15:53 11-Dec-2012
Ik ben je onderwerp komen bekijken. God/Jezus en het kruis is het antwoordt op je leven. Denk aan Kerst de geboorte van Jezus.
Vriendelijke groet.

Naam Rob @ 14:29 11-Dec-2012

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's