Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 13-12-2012
paultjes log - 13-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

13-12-2012


Goedemiddagggggggggggggg.......

Zo, weer terug van weg geweest. Vanmorgen tegen een uur of tien zijn we op pad gegaan om eerst Nienkes!! winter banden in Doesburg op te gaan halen en dat ging heel vlot, aardige man, heeft zelfs nog geholpen de banden in de auto te leggen,toen betaald en weg waren we weer.
We kregen toen een melding op de Tom Tom, dat we naar huis 29 minuten vertraging zouden hebben via de snelweg, zal wel wat gebeurd zijn neem ik aan, dus zijn we gezellig binnendoor gereden, ook veel leuker en zie je veel meer leuke dingen dan op de snelweg. Toen kwamen we ook nog langs Lathum ........daar is een groot recreatie gebied met veel water en sinds kort ook een camper plek, dus we hebben gelijk even gekeken waar die is en is een mooie plaats aan de jachthaven, dus daar zullen we ongetwijfeld bij mooi weer een keer naartoe gaan. Bij zulke plekken moet je meestal wel heel vroeg gaan, wil je plaats hebben, want plekken aan het water zijn meestal al vroeg bezet en zeker met strand erbij en zo.


Nou moest Rob nog een paar nieuwe shirtjes hebben en ik had vorige week een weddenschap ook om een shirtje gewonnen :), dus zijn we naar Kronenburg in Arnhem gegaan, das tenminste lekker overdekt en warm. Nou Rob had gelijk in de eerste de beste winkel al beet en in een latere nog twee keer, dus die is weer voorzien van een paar leuke shirtjes.
Ik had vandaag geloof ik toch een Bad shop day of zo, want ik zag helemaal niks leuks, in wat voor winkel dan ook .......das wel erg triest :P Nou zit er op Kronenburg wel een lingerie winkel voor de BBW's* onder ons en die hebben wel heel mooi spul, dus mijn shirtje is een setje geworden :)

Verder hebben we geen grote plannen vandaag .......Rob is even met Robin naar Rhenen voor de vis kroost eten halen. Robin zou vandaag weer naar school gaan, want doe voelt zich gelukkig na zijn antibiotica kuur weer een stuk beter, maar na drie keer met school gebeld te hebben en niemand van zijn opleiding te pakken kon krijgen, blijft hij vandaag ook nog maar thuis. Die sergeants zullen er niet zijn neem ik aan als de hele opleiding op stage is .....of zo.

Morgen is weer de wekelijkse B12 shot dag en natuurlijk boodschappen .....onze hobby:P
Verder komen ze me morgenmiddag al prikken voor het vrouwen probleem wat ik van de week al even aangesproken had .......ideaal, je hoeft er niet eens je huis voor uit en dat komen ze 3x per jaar doen.

Wat het weekend gaat brengen ..............staat nog helemaal in de sterren :)

Voor nu een fijne dag voor iedereen en tot latersssssssssssssssssssss

* Big Beautifull Woman :)
13 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's