Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 18-12-2012
paultjes log - 18-12-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

18-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn........

Zitten we weer aan ons crackertje en koppie thee en ja, ik zeg we :P
De heer des huizes is ook al op :)
Meestal zit ik hier eerst een poosje alleen en dan komt hij als ik al lang wakker ben en klaar voor de dag, maar vanmorgen was hij gelijk met mij wakker.......vrijwillig of niet, daar laat ik me maar niet over uit :)

Over afgelopen zondag valt niet zo gek veel te vertellen, alleen dat we 's middags naar de oudjes in Ewijk geweest zijn en ze weer hun AOW uit de knip gekaart hebben. Nou is het bijna kerst en we wilden niet dat ze dan op droog brood moeten zitten, dus we waren niet zo heel grof ........16 cent voor mij en Rob was toch nog iets inhaliger, 1,73 of zoiets in die buurt:)

Gisteren hebben we weer een klein rondje noorden gedaan. Nienkes banden afgezet in Assen en het huis nog een beetje opgeruimd en zoveel spullen van Rob meegenomen als we in de auto konden hebben, want nu moet het er echt wel netjes uit gaan zien, omdat het nu officieel in de verkoop gaat. Nou zag het er al wel netjes uit na onze grote schoonmaakbeurt, maar toch weer even de puntjes op de i gezet, dus de foto's kunnen gemaakt worden door de makelaar.
Nou stond er ook nog een hoop boerenbont servies en dat vind ik heel mooi, maar hier staat ook alles al bomvol met spullen, dus heb ik het toch meegenomen en hier gistermiddag eerst opruiming gehouden in de spullen die we al hadden en plaats gemaakt voor het mooie. Ook stond er nog wat tupperware doosjes en die heb ik ook maar meegenomen, zonde om weg te doen, dus ook mijn eigen "doosjes" kast heb ik opgeruimd en dat spul erbij in gezet.  Het is best lastig twee huishoudens samen te voegen, maar aan de andere kant ook wel weer leuk ......je behoud het mooiste van de twee verzamelingen en dan komt het ook wel weer goed, ook al wordt het huis steeds voller :)

Vandaag gaan we straks eerst naar het ziekenhuis voor de uitslag die we al hebben, maar ook voor controle en die is wel belangrijk, maar het is dus gelukkig niet meer spannend of alles wel goed is, want dat hadden we gelukkig vorige week bij die andere gynaecoloog gehoord .
Als we klaar zijn in het ziekenhuis, gaan we mijn moedertje ophalen voor een gezellige middag en gaan we samen het kerstmenu voor tweede kerstdag samenstellen. Nou wordt dat niet echt een kerstmenu hoor, want ik ga echt geen uren in de keuken staan, maar we gaan bedenken wat we allemaal voor lekkere dingen gaan eten :) We gaan een buffetje maken van warme en koude gerechten, lekker makkelijk en kunnen we zo tussen het kaarten door eten, want dat is vaste prik ....doe je die mensen een waar genoegen mee en waarom zou je het dan niet doen :)

Verder komt  kapster Ilonka me weer toonbaar maken voor de feestdagen vanavond en vrijdag maak ik haar nagels nog toonbaar, dus de ene hand wast de andere :)

Een fijne dag voor iedereen en tot morgennnnnnnnnnnnnnnnnnn
18 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60