Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 19-12-2012
paultjes log - 19-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

19-12-2012


Goedenavondddddddddddddddd ..........

Ik ben twaalf uur later dan normaal met mijn bericht :)
We zijn zon beetje de hele dag op pad geweest, niet de hele tijd samen, maar een groot deel toch wel. Vanmorgen moest rob voor de laatste keer naar de fysio, want het helpt te weinig, dus heeft het geen zin zijn hele budget fysio op te maken aan iets wat toch niet werkt . Maar Joop had gezegd, dat het met de tijd ook vanzelf weggaat,als je tenminste niet al te gekken dingen doet, dus daar moet ik hem maar voor behoeden :)
In de tijd dat hij weg was, heb ik het huis even een beurtje gegeven, zodat we de rest van de week niet veel meer hoeven te doen en alleen maar leuke dingen kunnen don dus :P
Nou zit hij al een poosje samen met Robin marktplaats af te zoeken naar een betaalbare I-Phone, Rob een 5 en Robin met zijn iets kleinere budget een 4. Nou , ik kan jullie vertellen .........wat een oplichtersbende is dat daar zeg en je moet donders goed uitkijken dat je daar niet het slachtoffer van wordt. De spreuk .....te mooi om waar te zijn treft daar echt toe, want als je de namen van de verkopers gaan googelen, kom je de grootste oplichters tegen. Dus als iets lekker goedkoop is .......vingers van laten, niet doen en vooral nooit, maar dan ook nooit geld overmaken naar die knakkers .......je bent het kwijt !!!
Maar ...............er zijn natuurlijk ook nog eerlijke mensen op de wereld en die heeft Rob vandaag getroffen. Die man had de I-Phone5 van een klant voor kerst gekregen of zo, maar heeft er zelf al n, dus deze op MP gezet voor een mooie prijs en die hebben we vanmiddag opgehaald. 
Was nog wel grappig ....we moesten om 4 uur in Wijchen zijn , maar we waren te vroeg, want we waren ervoor nog naar Florence nails geweest voor een beetje nail art voor mij, om eens uit te proberen, dus op een gegeven moment rijden we die kant van het adres op , waar we hem op moesten halen en rijdt er een dikke BMW voor ons, dus wij tegen elkaar ......dat zal hem wel zijn, grapje dus, maar hij ging overal heen waar wij ook heen moesten en ja hoor .........het was hem, dus wij helemaal in een deuk dat we nog gelijk gehad hadden ook :)
Maar goed, dat ding was geseald in de doos, dus hij heeft nu zijn I-Phone :)
Zijn oude HTC gaat nu naar Edwin, die heeft nog steeds zon ouderwetse Nokia :p, dus het wordt tijd voor een wat moderner exemplaar en voor Robin moeten we nog even verder zoeken naar een betaalbaar exemplaar en dan is iedereen weer blij.

Toen we thuis kwamen ben ik gelijk mijn nagels gaan doen .......ik had vorige week voor het eerst French nails gezet bij mezelf, maar nu heb ik dus die nail art dingen en natuurlijk razend benieuwd hoe dat werkt, dus ik heb de hele zooi eraf gevijld, nieuwe tips erop en strass steentjes erop voor de feestdagen en weet je wat .........het is nog leuk en mooi geworden ook nog :) Vinden Rob en ik tenminste :)

        

Morgen ga ik de laatste B12 spuit van voorlopig halen, dan heb ik er tien keer opzitten en dan is het om de twee maanden, dus weer een beetje rust. 
Rob moet er ook heen, maar die moet juist bloed geven bij de diabetes verpleegkundige, om te zien hoe zijn waardes zijn.
Verder hebben we geen grote plannen morgen, dus we zien wel wat de dag gaat brengen :)

Fijne avond nog en tot latersssssssssssssss

19 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's