Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 23=12=2012
paultjes log - 23=12=2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

23=12=2012


Goedemorgennnnnnnnnnnn..............

Het is nu kwart over negen , maar het lijkt wel 7 uur in de ochtend zeg, zo donker is het nog ........getverdemme, er is niks, maar dan ook helemaal niks aan het weer. Ik was vannacht een poos wakker en wat ging het tekeer zeg met regen en wind....en toch heeft het wel altijd iets als je op bed ligt en het weer doet zo dom :)
Fabian en Lisanne zijn vanmorgen om 7 uur richting zuid Duitsland vertrokken met de auto, die gaan een weekje naar Fabi's vader en komen de 30ste weer terug. Ik hoop maar dat het weer in Duitsland iets beter is, want met regen rijden vind ik helemaal niks en wordt je veel sneller moe van, omdat je zo ingespannen moet turen, dus ik ben blij als ik vanmiddag een berichtje krijg, dat ze goed aangekomen zijn.

Afgelopen vrijdag waren we nog met Robin in Wageningen voor zijn internet op zijn nieuwe telefoon en dat is ook gelukt en om mijn abonnement om te zetten naar een andere provider, mijn oude vertrouwde Telfort, maar dat feest van mij ging nog niet door, want je mag pas twee maanden voor je abonnement afloopt omzetten en ik dacht drie maanden, maar dat is alleen opzeggen, die drie maanden ......balen dus, volgende week nog maar een keer terug, dan mag het dus wel, dan zijn het nog twee maanden.
Nou dachten we ook slim te zijn door vrijdagmiddag al boodschappen te doen, maar dat was geen goed plan achteraf ........druk, druk en nog eens druk, we waren dus niet de enigen die zo dachten en de Lidl ........leeg !!!!! alsof er een run was geweest of zo .........een hoop dingen op, halve lege schappen, niet normaal meer, maar het meeste hebben we gelukkig wel en verhongeren zullen we ook niet :)

Gisteren hebben we mijn tweede kleiner gemaakte jas opgehaald in Wageningen, dus nu ben ik weer up to date met mijn jassen en kan ik ze allebei weer met goed fatsoen aan. Daarna zijn we gezellig naar Arnhem gegaan, waar we eigenlijk zogezegd maar alvast kerst gevierd hebben met ons beiden ....qua kadootjes:)
Ik heb van Rob een heel mooie Pandora armband gekregen met een paar bedels eraan en hij van mij een leren hoesje voor zijn nieuwe telefoon.

       

Nu zit ik dus nooit meer verlegen om wensen .......normaal als mensen vragen wat je voor bv je verjaardag wilt, weet ik nooit iets, maar nu dus wel , want hij moet nog veeeeeeeeel voller :)
Nou is Rob zijn winterjas niet de beste meer, dus zijn we nog verschillende winkels af geweest voor een jas voor hem.....als hij al in winkel stemming is, moet je dat gelijk uitbuiten:P
Nee hoor, ik mag niet klagen  ........hij gaat altijd mee winkelen, maar als hij er genoeg van heeft, moet je ook stoppen, dan is het ook klaar, anders wordt hij sjaggie :)
Nou hebben we in de laatste winkel me toch een stoere leren jas gevonden .......echt heel mooi :)
Ik krijg nog eens een echte stoere vent als vriend :P
Daarna zijn we ook gelijk richting huis gegaan, want inmiddels regende het al een poosje en das niet leuk winkelen als je geen plu bij je hebt.
We moesten alleen nog iets voor Rob zijn moeder voor haar verjaardag en voor de vriend van mijn moeder, dus zijn we nog even naar het delicatessen winkeltje hier in het dorp gegaan .........fout !!!!
We hebben idd twee leuke mandjes laten vullen met noten en dergelijke, maar de rest die ze daar ook hebben ........veel te lekker allemaal :P
Nou at er niemand van de kids thuis, dus we hebben wat lekkere dingen gekocht, lekkere stink kazen en salades en ons daaraan tegoed gedaan ipv fatsoenlijk avondeten, lekkere borrel erbij ...helemaal goed :)

Straks gaan we nog even de laatste inkopen bij de Makro doen en voor de rest hebben we nog geen plannen, dus we zien wel hoe de dag verloopt..........

Iedereen een fijne zondag en tot latersssssssssssssssssssssss
23 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's