Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 25-12-2012
paultjes log - 25-12-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

25-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnn..............


Op de eerste plaats wil ik vanuit hier iedereen een heel mooi, gezellig en liefdevol kerstfeest wensen. Aan de ene kant heb ik altijd een hekel aan zulke verplichte feestdagen, maar aan de andere kant hebben ze toch ook altijd weer wat gezelligs, maar toch ben ik altijd weer blij als ze om zijn en het "normale" leven weer verder gaat.
Alleen al de stress van het .........wat gaan we dit jaar weer eten met kerst ?
Nou zullen de meeste mannen die dit lezen daar geen snars van snappen, want die hebben zoiets van .......pfffffffff..... als er maar wat op tafel staat, maar wij vrouwen willen er toch wel iets speciaals van maken:)
Nou, wij maken het ons de eerste kerstdag meestal heel makkelijk, want dan is Rob zijn moeder jarig, dus daar gaan we eerst op verjaarsvisite en daarna gaan we met Edwin en Nienke uit eten, dus daar heb ik nooit omkijken naar gelukkig.
Tweede kerstdag is het een iets ander verhaal ..........dan zijn de kinderen hier, tenminste Robin en Celine, Fabian is bij zijn vader in Duitsland en mijn moeder en Hans zijn dan meestal ook hier vanaf de middag.
Nou ben ik helemaal, zoals zovelen al weten, helemaal geen keukenprinses, dus we maken gewoon een warm en koud buffetje, dus iedereen kan gewoon pakken waar hij zin in heeft.We zullen wel gewoon gezellig gaan kaarten denk ik , dus kerst is geen belemmering voor ons de oudjes het geld uit de knip te kaarten :P

Gisteren hadden we nog best een drukke dag ..........ik heb het huis een beurt gegeven, bedden verschoond, Rob heeft alle aquaria schoongemaakt en dat is best een klusje van een paar uur. Verder ben ik nog naar de stort geweest, de auto schoongemaakt, dus we zijn de hele dag wel zon beetje bezig geweest.
Robin zag 's morgens al wat we zouden eten.......andijviestamp, dus besloot op de snelle dat hij toch maar bij Celine ging eten, dus we zouden weer met z'n tween aan tafel zitten. Op een gegeven moment waren Rob en Jan van Tineke aan het appen over wat de n of de ander ging doen gisteravond en opeens hoorde ik dat we samen naar Deventer zouden gaan .......even borrelen en hapje eten  ........helemaal gezellig natuurlijk, dus zo gezegd, zo gedaan en we hebben een geweldig leuke en gezellige avond gehad:)
En wat ziet dat Deventer en nu mooi uit zeg ......de hele binnenstad zit helemaal vol, maar dan ook echt vol met kerstverlichting.........

      

Nou zullen er mensen zijn die zeggen ......nou ......die foto heeft ze zeker weer gemaakt met een paar borrels op want hij is zo scheef als wat, maar dat is deze keer eens een keer niet waar :P ...........dat stadhuis is echt zo scheef :)

Ik zag gisteravond nog even de uitslag/opbrengst van serious request ............helemaal geweldig wat dat elk jaar weer doet voor de goede doelen in het BUITENLAND !!. Ik heb er alleen een beetje een raar smaakje en vraag bij .........waarom moeten het altijd goede doelen in het buitenland zijn in deze tijd waarin veel Nederlanders het ook zeker niet makkelijk hebben en hier in ons eigen land ook genoeg instellingen en organisaties een hele hoop geld zouden kunnen gebruiken om mensen te helpen. Ik zag bijvoorbeeld vanmorgen nog op TV Gelderland hoe moeilijk de voedselbanken het weer eens hebben, laat ze daar eens 12 miljoen voor donderen ......hebben de vele mensen hier in Nederland die het echt moeilijk hebben en volgens mij zijn er dat tegenwoordig heel veel, ook regelmatig eten en vooral gezond eten. 
Misschien denk ik weer te kort door de bocht, maar dit is wel zoals ik het voel. Aan de andere kant .......als er 12 miljoen gedoneerd kan worden, gaat het hier dus eigenlijk helemaal niet zo slecht.
Nou ja ...zomaar weer een paar dingen die me door het hoofd spoken,wilde ze even delen .......noemen ze zoiets nou een kerstgedachte ??:)

Ik ga me zo toonbaar proberen te maken en dan gaan we op weg naar het hoge noorden ...............laterssssssssssssssssss


                                  

25 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam Adrie en Oda @ 12:01 25-Dec-2012
vanaf deze kant ook een warm en liefdevol kerst toegewenst. Ben het met je eens laten we ook eens aan de mensen hier in ons eigen kleine landje denken xxx

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's