Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 27-12-2012
paultjes log - 27-12-2012
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

27-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn............

Pfffff .......het is nog vroeg in de ochtend, heel vroeg in de ochtend zelfs .......Rob moet zo in het ziekenhuis een Fundus foto laten maken ......ik weet niet eens of ik het goed schrijf, laat staan dat ik precies weet wat het is, maar ik weet wel dat het een foto is, die van je ogen gemaakt wordt om te kijken of de suiker je ogen aantast of zoiets. Een keer in de zoveel tijd moet dat gebeuren om te kijken of de ogen gelijk blijven of achteruit gaan....dat ze vooruit gaan kan ik me niet voorstellen, ook qua leeftijd natuurlijk. 

Normaal zouden we nu op de 27ste de spullen aan het pakken zijn om met Bert en Hennie een paar dagen weg te gaan, dat doen we nl elk jaar tussen kerst en oud en nieuw maar die spelbrekers gaan er dit jaar anders tussenuit en niet een paar dagen ......nee , het moet gelijk een maand naar Thailand zijn.........asociaal gewoon :)

Ik ben blij dat die verplichte nummertjes dagen weer om zijn, ook al waren ze weer gezellig .......ik ben gewoon geen mens van verplichte dingen, ook al weet ik dat die er gewoon zijn en ik doe er ook aan mee, maar graag ??? Nee, niet echt.
Nu hebben we gelukkig weer "normale"dagen.
De eerste kerstdag waren we in Gieten bij Rob zijn moeder om haar verjaardag te vieren en aansluitend zijn we met Edwin en Nienke uit eten geweest in een buffet restaurant in de buurt van Westerbork. Echt geweldig was het eten niet, maar het was wel gezellig en das eigenlijk nog belangrijker.
Gisteren waren mijn moeder en Hans hier en Robin en Celine, waar we nog een mooie kaasfondue set van gekregen hebben, dus we kunnen eindelijk een keer kaas fonduen binnenkort :)
We hebben gezellig gekaart, nou gezellig ........die oude mensen hebben ook helemaal geen schroom he , nodig je ze uit om te komen eten en drinken en weet ik niet wat en gaan ze je de knip ook nog leeg kaarten.....schandalig gewoon !!!:P  .....we hadden een buffetje gemaakt van allemaal lekkere dingetjes, die je dus makkelijk tussendoor kunt eten :)


                                                                   

Vandaag hebben we buiten zo de foto's maken, niet veel op de planning staan, dus we zien wel wat de dag gaat brengen .

Voor iedereen een fijne dag en tot morgennnnnnnnnnnnnnn27 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's