Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 29-12-2012
paultjes log - 29-12-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

29-12-2012


Goedemorgennnnnnnnnn.........

Ik was gisteravond al met goedeavondddddddddddd begonnen, maar ik werd zo afgeleid en kon me niet concentreren, dat ik maar ben gestopt met schrijven en lekker op de bank ben gaan chillen :)

De donderdag zou eigenlijk een rustige worden op het maken van de foto's na, maar ik moest donderdagmiddag nog even naar het kruidvat, want daar hadden ze de dove douche en body producten goed in de aanbieding en dan sla ik gelijk altijd veel in, scheelde me de helft en dat was 28 euro......dat loont zich dus echt wel:)
Nou heb je bij ons in het dorp ook nog zon echte dure mannen kledingzaak, zit er kennelijk al 80 jaar vertelde de eigenaar en zo ziet de meeste kleding er ook uit, voor mannen van 80 jaar :P, die gaan verbouwen, dus hebben ze nu uitverkoop en alles voor de helft van de prijs. Nou had Rob vorige week wel een heel stoer leren jasje gekocht, maar die is niet bedoeld voor als het -10 is, dus er moest nog een echte lekkere warme jas bijkomen.
Nou , wij daar naar binnen........om te kijken voor een jas en warempel ......er hingen nog een paar leuke jassen ook nog ...n een beetje nettere waar een soort bont in zat en die beviel Rob wel goed .......prijs 1995.00 !!!!
Ik dacht dat dat niet goed was en er de komma verkeerd stond of zoiets, dus ik vraag die verkoopster ....die komma zal wel verkeerd staan in die prijs, zal wel 199,50 moeten zijn toch ???
Nee hoor mevrouw, dat klopt wel, maar hij is nu wel de helft van de prijs, dus nu is hij net geen duizend euro.
Zegt Rob: ja, ik dacht al, dat konijnenbontje zal wel wat kosten.
Zegt ze: nou , als het maar een konijnenbintje was, zou hij niet zo duur zijn meneer !!!
We hebben hem maar snel terug gehangen :P
Maar er hing nog een andere leuke, veel sportievere jas, die ook nog eens wel te betalen was en die is het dus uiteindelijk geworden :)
Maar het was dus weer geen rustige donderdag :)

Gistermorgen hebben we eerst de boodschappen maar weer gedaan en zijn 's middags naar Utrecht even gezellig wezen shoppen en daarna bij Brigitta nog een bakkie wezen halen, altijd weer gezellig :)

Vandaag zijn er drie mensen jarig in onze kring .....Hans, de vriend van mijn moeder, Roel , de vader van Celine en Joran, een neefje van mij.
Allemaal van harte gefeliciteerd. Bij Hans gaan we uiteraard straks een stukkie taart eten samen met Celine, die ook gezellig even meegaat ipv Robin die moet werken.
Tegen de avond gaan we naar vrienden en gaan we uit eten en daarna naar de kroeg in hun dorp:)
Morgen komen Fabian en Lisanne ook weer thuis en ook al was het lekker rustig ....ben toch weer blij als ik ze weer zien morgen :)

Ik wens iedereen een fijn weekend en tot latersssssssssssssssssssssssss29 December 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's