Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 02-01-2012
paultjes log - 02-01-2012
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

02-01-2012


Goedemiddagggggggggggg............

Zo, de eerste dag van het nieuwe jaar is alweer om ....de kop is er weer af en nu gaan we weer "normaal " doen, in zoverre dat mogelijk is hier :) Ben gistermorgen druk in de weer geweest alle kerst versieringen op te ruimen en het was weer even wennen, zon "kaal" huis, maar toch ook weer een lekker opgeruimd gevoel.

Gistermiddag zijn we even een eindje met de auto wezen toeren om te gaan kijken hoe ver ze zijn met de aansluiting van de brug over de waal bij Andelst. Daar zijn ze een nieuwe brug naast de bestaande aan het bouwen om de snelweg uit te breiden met een paar banen erbij en daar rijden wij toch minimaal wel n keer per week overheen, dus we waren nieuwsgierig hoe ver ze nu zijn, dus zijn we de dijk opgegaan en van daaruit kon je het heel mooi zien, inclusief het hoogwater wat tegen de dijk aan staat, wat een watermassa's zeg. Nou, een meter of 10 zijn het denk ik nog maar en dan is de nieuwe brug een feit en kan de afwerking beginnen en daarmee is dan ook eindelijk bijna het fileleed daar opgelost ....hopen we.
Tegen later kwamen Robin en celine gelukkig nieuwjaar wensen en avonds fabian en Lisanne nog. 
Ik wilde graag de dart finale zien en heb er ook een heel stuk van gezien. Op een gegeven moment zijn we op bed gaan kijken en heb dat zelfs nog een drie kwartier of zo volgehouden tot 4-2 voor van Gerwen en toen lag ik niet lekker meer op mijn rug en ben even op mijn zij gaan liggen en toen ik weer keek, was de TV al uit en lag zelfs Rob al te knorren ......heb ik dan weer zoveel gemist ???:P

Vandaag ben ik met Robin op pad geweest ......er verandert toch wel veel als je 18 bent ........je moet zelf je bankzaken gaan doen en je OV kaart moet geactiveerd worden, dus dat zouden we even gaan doen, maar niet dus ........allemaal moeilijk en moet je eerst dit doen en dan dat, dus kan allemaal pas over een paar dagen of zelfs weken .......pfffffffffff zooitje.
Verder hebben we gelijk maar even boodschappen gedaan voor weer een beetje gezond eten, want de laatste dagen was het echt hopeloos met gezond eten, alleen maar lekkere niet goede dingen, maar ook dat gaat nu weer normaal lopen.

Rob is vanmiddag zijn administratie kast op gaan ruimen en ik heb mijn nagels weer eens gefatsoeneerd, dus we zaten gezellig samen boven op het kleine kamertje ieder ons ding te doen. 

Vanavond komt Ilonka mijn en de kids hun haar weer toonbaar maken en daarna komt Helma gezellig een borrel doen en dan is de dag ook al bijna weer voorbij .

Fijne avond voor iedereen en tot latersssssssssssssssssssssss
02 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's