Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 09-01-2013
paultjes log - 09-01-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

09-01-2013


                      

Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnnnn...................

Jeetje, dit is weer vreemd zeg ......ik ben het schrijven bijna ontwent zeg maar, na een week niks te hebben kunnen doen hier om de n of andere wazige reden, maar goed, laten we maar blij zijn dat het weer gaat en kunnen mijn trouwe lezers, die er kennelijk extra hun krant voor opgezegd hebben!!!:P mijn "avonturen " weer volgen :)
Het is een beetje later dan normaal, terwijl ik wel vroeg opgestaan ben eigenlijk, want Ilonka zou komen voor haar nagels, maar ook haar zoontje is ziek, dus nu komt ze morgenavond.

Mijn laatste bericht is alweer van 2 Jan geweest en wat er in die tijd allemaal gebeurd is ........ik weet het ntet meer zo goed, want soms slaat ook hier de alzheimer wel eens toe, maar ik ben wel blij dat ik nu weer kan schrijven :)

Overal in Nederland slaat de griep weer toe, maar gelukkig tot nu toe gaat hij ons deurtje voorbij. Alleen Fabian is vreselijk verkouden geweest en Rob voelde zich een paar dagen niet helemaal fit, maar voor de rest fietsen we er aardig doorheen moet ik zeggen. Mijn moeder heeft het wel behoorlijk te pakken gehad, die heeft een week plat gelegen en nu heeft ze nog geen stem, maar gelukkig voelt ze zich wel weer beter. Het lijkt net of het bij mensen op leeftijd vaak nog harder en langer toeslaat, maar dat zal inderdaad met leeftijd en gestel te maken hebben.

Ik heb van de week wel mijn T-mobile abonnement van mijn telefoon opgezegd en ben toch weer terug gegaan naar Telfort, want die heeft een veel betere ontvangst  op het kpn netwerk en nu een hele leuke aanbieding, dus ik ga weer terug naar mijn oude stekkie ......
Ik was altijd al bij telfort sinds ik terug ben in Nederland en voor ik mijn eerste smartphone kreeg bij een abonnement van t-mobile, maar eenmaal afgesloten zit je er aan vast voor een tijdje en ik ben blij dat ik nu toch weer voor weing geld terug kan en gelukkig met nummerbehoud, dus geen geouwehoer met iedereen mijn nieuwe nummer sturen en zo. Nu gaat het pas begin Maart in, dus ik moet nog even geduld hebben.

Vanmiddag ga ik even een bakkie doen bij een oud recptiecollega van O&O, dus krijg ik de laatste roddels allemaal wel weer te horen:) Zij krijgt binnenkort ook een maagverkleining en zit al in het traject, dus wil ik ook allemaal horen hoe dat gaat :)


Verder is het buiten weer eens lekker nat en grauw, dus voor de rest zal het een rustige dag gaan worden.

Ik hoop dat het nu weer goed gaat hier en ik elke dag mijn stukkie weer kan delen met iedereen ................laterssssssssssssssssssss

 


09 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's