Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 14-01-2013
paultjes log - 14-01-2013
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

14-01-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnn.................

Pffffffffffffff, zelfs in het weekend kun je het te druk hebben om te schrijven, het moet toch echt niet gekker worden hier :)

Zaterdagmorgen waren we al vroeg op pad richting noorden, want Rob zijn vader werd 80 en dat moest natuurlijk gevierd worden met een drankje en een hapje ( spreek koffie met appelgebak ). We gingen op pad met een strak blauwe hemel, maar tegen de tijd dat we bij Zwolle in de buurt kwamen, begon het te sneeuwen en niet te zuinig ook, maar na de afslag Meppel was het alweer over en in Gieten aangekomen wisten ze helemaal niks van sneeuw, daar lag dus helemaal niks.
Het waren dus zeer plaatselijke buien.
Toen we aan de koffie zaten bij Robs vader, kwam de jongste broer van hem ook nog om zijn broer te feliciteren en dat werd nog heel gezellig. Rob had zijn oom ook al jaaaaaaaaren niet gezien en ik nog nooit, dus dat was een leuke kennismaking. Hij heeft een heel temeramentvolle Braziliaanse vrouw, waar we vreselijk mee gelachen hebben, wat een leuk mens zeg . We werden ook gelijk uitgenodigd om , als we in de buurt van Emmeloord zijn, een keer een bakkie te komen doen en aan we ook zeker een keer doen.
Ne Gieten zijn we nog naar Assen geweest om een hoop oude boeken op te halen, die we hier naar de kringloop gaan brengen, dat is te zonde om ze gewoon maar naar de stort bij het oudpapier te doen vinden wij.

Tegen de avond kwam de hele jeugd thuis eten .....kaasfondue :

     

Lisanne en ik kenden het al en vinden het heeeeeeeeeeeerlijk, Fabian weet ik eigenlijk niet of hij het al kende, Rob kende het niet , maar leek het ook niks en vond het achteraf ook niks, maar heeft het wel gegeten en Robin ..........tja, zijn gezicht op de foto zegt genoeg denk ik :P Die heeft zich dus tegoed gedaan aan stokbrood en gewone broodjes met filet american en salade :)
Maar gezellig was het en daar gaat het toch ook vooral om :)

Gistermiddag zou Nance eigenlijk komen om een zak kleding op te halen met dingen die mij weer veel te groot waren voor haar zussen, maar die was vrijdagavond al geweest, dus zijn wij gistermiddag voor eigenlijk alleen een bakkie naar Adrie en Marian de polder ingereden, maar het was weer veel te gezellig en zijn we weer blijven plakken tot een uut of 10 :)

En toen was het weekend dus ook alweer om ........veel te snel weer, maar goed .......we vieren vandaag gewoon weer verder :P
Er staat eigenlijk niks op de planning vandaag, ben alleen vanmorgen even naar het dorp geweest om het lekkerste winterkostje te halen wat er is ......boerenkool en dat staat al te pruttelen .......rookworstje erbij en smullen maar vanavond :)

Ik ga zo nog wel het huis even een beurt geven, want morgen gaan we naar winterswijk voor n of ander kacheltje voor in de camper, want we gaan eind van de week weg voor een klein weekje, gewoon in Nederland, maar het is al koud, maar kennelijk blijft het ook nog een poosje, dus kun je een extra kacheltje wel gebruiken. De jongens blijven lekker thuis  het weekend en Robin gaat maandag weer op bivak......dus heeft Fabian lekker het huis voor zich alleen en geen gezeur aan zijn hoofd :)

Fijne dag voor iedereen en tot laterssssssssssssssssssssssss


14 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60