Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 17-01-2013
paultjes log - 17-01-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

17-01-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnn............

Vandaag ben ik weer eens een keer op tijd op ......de "normale" tijd van 8 uur, daar voel ik me toch het lekkerst bij. Als ik later opsta, heb ik altijd het gevoel dat ......tja, hoe moet ik dat nou zeggen ........nou ja, gewoon dat ik het ritme van een werkend mens wil houden .......wel een heel luxe werkend mens natuurlijk, want wie staat er nou pas om acht uur op als hij/zij moet werken, maar het is tenminste een ritme en dat wil ik ook zo houden.

Eergister toen we in Winterswijk waren, merkte ik dat ik een scherp randje aan een kies had, dus ik verder voelen en ja hoor, het was weer eens zover .....stukje afgebroken en natuurlijk ga je daar dan extra veel langs met je tong, of tenminste het lijkt zo en op een gegeven moment ging mijn tong zelfs kapot.
Ik had niet veel hoop op snelle hulp, want onze tandarts zit altijd wel een half jaar vol en als je een keer een afspraak wilt verzetten of zo, is het altijd moeilijk een "gaatje " te vinden:), maar ......deze keer had ik echt geluk . Ik belde gistermorgen om kwart voor tien of zo en ik kon gelijk om 12 uur komen, helemaal geweldig dus . Nu heeft mijn eigen tandarts zwangerschapsverlof en is er een vervangster, aardig mens, maar een beetje vreemd. Toen ze zover was dat ze aan de slag ging, moest ik natuurlijk mijn mond opendoen, maar wel ontspannen houden ........nou, probeer maar eens te ontspannen bij de tandarts .....ik kan het niet, ofschoon ik helemaal niet bang ben of zo . Toen wilde ze ook nog dat ik mijn tong ontspannen hield.......tjaaaaaaaaa, had je me daar moeten zien liggen, kon mijn lachen bijna niet houden, omdat ze maar op mijn tong aan het mopperen was .......nog nooit klachten over mijn tong gehad, maar zij vond het maar niks :P:P
Gelukkig was het stukje er snel weer aangezet en kan ik dus weer gewoon lekker met mijn tong langs de keis gaan :)

Nu zouden we morgen voor een klein weekje met de camper weggaan, eerst het weekend naar Amsterdam en daarna waren de opties nog open, maar het weer gooit behoorlijk roet in het eten. De grote wegen zijn allemaal wel sneeuwvrij en dus geen probleem, maar we hebben behoorlijk gladde zomerbandjes op de camper liggen, dus staan we ergens en het gaat weer sneeuwen, wat wel de vooruitzichten zijn, hebben we toch wel een probleem, dus dat gaan we maar niet doen. Even nieuwe banden kopen is ook geen optie, want in maart komt de nieuwe camper, dus nu nog banden kopen zou geldverspilling zijn.
Maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan .........we hebben gisteravond wel tot bijna elf uur naar een betaalbaar hotel gezocht en natuurlijk gevonden. Niet in Amsterdam zelf, maar in Zandvoort en dan gewoon met het openbaar vervoer Asterdam in, kan iedereen gewoon een borrel drinken en kunnen we zondag nog lekker aan het strand banjeren :) En ..........kamer mét bad (heeeeeerlijk) én uitzicht op zee .......wat wil een mens nog meer als je dan toch in een hotel moet overnachten :)
Die week weg pakken we wel weer een andere keer als Robin weer op bivak gaat ......het zal toch niet eeuwig winter blijven :P

Ik heb voor het eerst van mijn leven een oproep gekregen voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker ............nou heb ik dat onderzoek een paar weken geleden dus al in het ziekenhuis gehad door dat vrouwenprobleem gedoe en blijf daar ook onder controle de komende jaren, dus ik ga er niet aan meedoen en dus zo de huisarts bellen en ze dat vertellen.

Vandaag hebben we eigenlijk geen noemswaargide plannen, buiten dat Rob de aquaria leeg gaat maken denk ik. Hij heeft gisteren al de vissen al naar Bert in Rhenen gebracht, want we gaan stoppen met de vissen. We houden alleen één bak, waar hij garnalen in gaat proberen te kweken. Met de vissen was het toch een probleem met het voeren in de vakanties en garnalen kun je zo een paar weken zonder voer laten zittem, dan gebeurt er niks, dus dat gaat het nu worden.

Fijne dag voor iedereen met veel ijsplezier als je van schaatsen houdt ...........latersssssssssssssss

 


17 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's