Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 21-01-2013
paultjes log - 21-01-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

21-01-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnnn..............

Code Oranje gaven en geven ze voor vandaag ........valt heel erg mee allemaal . Hier tenminste ......ligt misschien een cm of 5, maar dan heb je het ook wel gehad.

Wel lag gisteravond het hele treinverkeer weer op zijn gat zag ik vanmorgen op het nieuws. Mensen hebben maar weinig begrip, dat als er maar een beetje sneeuw gevallen is, het hele treinverkeer niet meer schijnt te werken.Ik heb er geen verstand van, maar ik ben ook geneigd te zeggen, kom op zeg, het valt toch allemaal nog best mee. aar aan de andere kant ...als ze wel gewoon blijven rijden en er gebeurt wat ......dan heb je helemaal de poppen aan het dansen, dus ze kunnen het eigenlijk toch nooit goed doen en Nederlanders moeten toch altijd wat te klagen hebben :P

Vrijdag tegen een uur of twaalf zijn wij richting Zandvoort vertrokken, waar we ons kwartier hadden voor ons weekendje Amsterdam. We kwamen zo tegen tween aan en waren verrast door door het hotel. De vrienden waar we mee gingen hadden dit uitgezocht, omdat ze er al jaaaaaaaaren komen en het niet duur is, maar op internet waren de recensies niet zo goed, maar het viel dus alles mee. De kamers waren erg netjes en ruim en zelfs mt bad :) Het ontbijt was helemaal geweldig, ik heb nog nooit in een hotel zon uitgebreid ontbijtbuffet gezien ......helemaal goed .
Vrijdagavond zijn we eerst een hapje gaan eten (spreek pizza) en daarna zijn we naar het casino gegaan, waar we een hele leuk avond gehad hebben en ik zelfs nog met een beetje winst naar huis ben gegaan .........Rob met verlies, maar uiteindelijk hebben we maar 17,50 verspeeld, dus das heel netjes en je hebt er een leuke avond voor gehad :)
Zaterdag zijn we met de trein naar Amsterdam gegaan en in Amsterdam met de tram naar de Albert cuypmarkt gegaan ....altijd weer leuk, maar het was zoooooooooooooooooooo koud, niet meet normaal. Ik heb een muts en handschoenen gekocht op die markt, want het was niet echt leuk meer die kou. Na de markt zijn we weer richting centrum en zijn eigenlijk van kroeg naar kroeg gegaan, om ons steeds maar weer even op te warmen en als afsluiting heben we bij de chinees gegeten en toen weer terug met de trein naar Zandvoort en vanaf het station met de taxi naar het hotel ........ik was dus helemaal kapot, maar we hebben een erg leuke dag gehad:) Op het station kwam Rob nog met een heel lief kandootje voor me aan :)

      

Gistermorgen nog heerlijk rustig ontbeten in het hotel en toen wilden we egenlijk nog een strandwandeling gaan maken ........nou forget it .........was niet te doen ....het waaide heel hard en de gevoelstemperatuur was wel -20gr, dus we zijn gelijk weer rechtomkeerd gegaan. Nou gaven ze dus ook dat weeralarm, dus we zijn allemaal in de auto gestapt en richting huis gegaan. Onderweg kwamen we langs zeist en zijn we nog even gezellig een bakkie gaan doen bij Ruud en Brigitta, maar tegen 5uur werden de straten toch wel aardig wit, dus zijn we naar huis gegaan en waren tegen 6uur weer thuis.
Al met al een erg leuk weekend gehad :)

Zodirekt moet Robin op bivak, dus ik ga hem even naar het station brengen met al zijn bagage ....ik hoop niet voor die jongens dat ze deze week met die kou het veld in moeten .........brrrrrrrrrr.
Daarna ga ik nog even boodschapen doen en voor de rest geen plannen vandaag, dus een rustig dagje voor de boeg ......tot nu toe :)

Laterssssssssssssssss


21 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's