Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 23-01-2013
paultjes log - 23-01-2013
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

23-01-2013


Goedemiddagggggggggggggggg...........

Het is nog steeds zeer fris buiten, maar geen vergelijking meer met afgelopen weekend zeg. Je kunt nu gewoon weer naar buiten. We zijn zelfs maandagavond een stuk gaan lopen na het eten......zouden we eigenlijk elke avond moeten gaan doen, zou goed voor ons zijn, maar vaak heb je toch geen zin de kou nog in te gaan als je eenmaal lekker op je bankje tv zit te kijken :)
Maandagmorgen hadden we Robin naar het station in Arnhem gebracht en daarna nog even gezonde boodschappen gedaan en 's middags heb ik mijn nagels helemaal gerenoveerd en er weer een French manicure van gemaakt. Omdat ik bijna alle nagels nieuw heb gemaakt, ben ik toch wel een uur of twee bezig geweest, maar nu ziet het er dan ook weer mooi en verzorgd uit voor een paar weken :)

Fabian was maandagavond nog even gezellig naar zijn oma geweest.....eigenlijk om gewoon een bakkie te halen, maar het is weer helemaal uit de hand gelopen ....op een gegeven moment kreeg ik een smsje van mijn moeder, dat ik dat "jong" in het vervolg thuis moet houden, want hij heeft ze weer kaal geplukt met kaarten :)
Gisteravond kwam Ilonka om mijn moeder weer toonbaar te maken en die zou 's middags met de regiotaxi om een uur of half drie hier zijn. Nou ging daar het nodige mis.........ze kwamen haar wel op tijd ophalen, maar moesten nog iemand ophalen en ook wegbrengen en toen moesten ze nog naar Andelst en in plaats dat ze daarna deze kant op gingen, stuurde de Tom Tom de taxi terug richting Ewijk, dus toen ze weer op de snelweg zaten vroeg mijn moeder maar eens waar hij nou naartoe ging .....die man snapte er ook niks van dat ze de verkeerde kant op gestuurd werden, maar om een lang verhaal kort te maken.....ze heeft er anderhalf uur over gedaan om hier te komen en baalde er wel erg van. Ik heb haar net aan de telefoon gehad gehad en gisteravond is het gelukkig wel allemaal goed gegaan:)
Vanavond eten we lekker de bruine bonensoep die ze voor ons gemaakt heeft.......zo lief van haar:). Ze maakt dan altijd de grootste pan vol die ze heeft en haalt daar een maaltje voor Hans en zichzelf af en de rest doet ze voor ons in yoghurt emmertjes, die ik dan invries voor barre tijden of gewoon als je een keer geen zin hebt om te koken ........nou komt dat hier nog wel eens voor, dus ik heb altijd wel dingen in de vriezer die we alleen maar op hoeven te warmen :P Ik maak zelf ook altijd van eenpans gerechten te veel en vries dat wat over is in.....lekker makkelijk.

Vanmorgen zijn we "even" naar Roosendaal geweest om een camper te bekijken die ze net binnen gekregen hadden en precies onze camper is, alleen dan met andere bekleding en hout, maar nu kon ik zien hoe hij wordt . Nou was die verkoper die we normaal altijd hebben daar er niet en zijn collega liet ons de camper zien .............pffffffffff, die man hadden ze beter bij de Wibra neer kunnen zetten, das geen verkoper die weet hoe je met klanten om moet gaan....met tien minuten stonden we eigenlijk alweer buiten als hij niet net nog gevraagd had of we nog een kop koffie wilden hebben .....nou graag als je net anderhalf uur gereden hebt !!!!
Hij voelde ook wel dat het niet zo "klikte" tussen ons, dus liet ons met de koffie alleen en verdween weer in zijn kantoor.

Straks komt Celine nog voor haar nagels ............die ga ik ook French maken, dus ben daar ook wel even mee bezig, maar dat houd me van de straat en ik vind het nog steeds heel leuk om te doen :)

Fijne dag verder voor jullie en tot laterssssssssssssssssssssssssssss
23 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's