Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 29-01-2013
paultjes log - 29-01-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

29-01-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnn...................

Het is nog heel vroeg, maar ik ben al een hele poos wakker, of beter gezegd ....ik ben al tig keer wakker geweest vannacht en nu was ik het zat en ben er maar uit gegaan. Nu moest ik er toch niet al te laat uit vandaag, want we gaan weer eens een rondje noorden doen, dus dan gaan we toch altijd al op tijd op pad. 

Jeetje wat een nieuws gisteren zeg ........onze koningin geeft het stokje door aan haar zoon. Ik vind het best jammer, want ik vond het altijd een heel warme koningin, maar ik ben blij voor haar dat ze nu eindelijk met pensioen kan gaan en van haar oude dag gaan genieten nu ze nog behoorlijk gezond is. Genieten zeggen we, maar ............op haar manier dan, want ze kan niet zo genieten als wij niet meer hoeven werken, gewoon lekker alles kunnen doen wat je maar wilt, daar naartoe gaan waar je maar wilt, lekker shoppen waar je maar wilt .........dat kan zij allemaal niet .........ja, kan natuurlijk wel, maar dan altijd met ik weet niet hoeveel  beveiliging om zich heen en als ze ergens herkent wordt, is het alleen maar handen schudden en heeft ze nog geen rust, dus zal ze op een andere manier moeten gaan genieten. Volgens mij is ze wel een beeldhoudster, dus wie weet wat we nog voor werken van haar gaan zien in de toekomst:)

Even terug naar zondag ........

             

We waren gezellig bij de oudjes in Ewijk en het moet toch niet gekker worden, maar nu worden Hans en ik al Grijpstra en de Gier genoemd bij het kaarten en dat alleen omdat ik een beetje aan het winnen was en Hans nog niet eens. De grote winnaar was weer eens Mr Joker Rob himself .......3 euro heeft hij die arme mensen weer afgetroggeld ......ik maar 90ct, dus dat valt weer erg mee. Moeders had ook nog 27ct winst en Hans was de grote verliezer met iets meer dan 4 euro verlies .....de arme man :P

Gisteren moesten we twee keer voor Rob naar het ziekenhuis .........s'morgens voor een echo van zijn onderbuik en die was gelukkig goed en 's middags voor een intakegesprek voor het darmonderzoek wat hij op 11 febr krijgt.
Half twee moesten we er zijn en waren netjes op tijd zon rond kwart over n. Aangemeld aan de balie en we konden plaatsnemen, zouden we zo geroepen worden.
Er zaten al een paar mensen die werden keurig netjes allemaal opgeroepen, maar wij dus niet.
Rob tegen kwart voor twee maar eens gaan vragen aan de balie wat er aan de hand was .......niks hoor meneer, u wordt zo wel geroepen.
Niet dus ........om twee uur nog maar eens in de brief gekeken of het tijdstip wel juist is .........klopte, alleen de locatie klopte niet ........oeps, niet gezien ......hij moest om half twee in Veenendaal zijn ipv in Ede :P
Ook vreemd natuurlijk als je onder behandeling in Ede bent, dat ze je dan ineens naar Veenendaal sturen .....Rob heeft alleen de tijd gekeken en niet verder. Zelfs de assistente was het er helemaal mee eens, dat dit een rare gang van zaken was, maar goed .........we zijn dus onverrichte zaken weer naar huis gegaan en kunnen as maandag nog een keer een poging in Ede doen :)

Toen we terug waren heb ik mijn nagels er allemaal nieuw opgezet, want ik vond er een paar niet mooi meer, dus nu zitten ze er allemaal weer mooi op en kan ik er weer even tegen.
Gisteravond zijn we nog even naar de mediamarkt geweest en heeft Rob van het kleingeld wat hij altijd in een potje gooit een I Pad mini gekocht, die wilde hij al een tijdje hebben en nu is het eindelijk zover :)

Vandaag dus rondje noorden en vanavond komt Ilonka mij en ik haar toonbaar maken .........ik haar nagels, zij mijn haar:)


Fijne dag voor iedereen en tot morgennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
29 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's