Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 30-01-2013
paultjes log - 30-01-2013
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

30-01-2013


Goedemiddagggggggggggggg.......

Zo schijnt de zon hier en het volgende moment regent het weer pijpenstelen .......het lijkt wel herfst zeg in plaats van winter .Voorheen moest ik zelfs het grote licht in de kamer aandoen, omdat het te donker werd en nu kan ie weer uit, omdat het te licht is .......pffffffff

Gistermorgen toen we onderweg naar Gieten waren, hadden we het mooiste weer van de wereld en ik heb lekker mijn boek uitgelezen van "ouwe horen". Voor wie het niet kent ....het is het boek wat de twee echte ouwe hoeren geschreven hebben over hun belevenissen op de wallen van de jaren 60 tot op heden. Het zijn twee zussen die samen het boek geschreven hebben, maar echt een hoogstandje is het niet vind ik. Wel grappig om te lezen, precies zo geschreven als ze praten, dus bijna zonder t's en nnen .........echt Amsterdams dus. Het is geen verhaallijn die in het boek zit, maar gewoon allemaal anekdotes aan elkaar. Ik was blij dat ik me er doorheen geworsteld heb. Nu ben ik maar aan een boek van Susanne Vermeer begonnen ......"all inclusive ", een soort thriller. Das wel een verademing naar al dat sexgedoe in alle boeken van 50 tinten en dan ook nog die ouwe hoeren er gelijk achteraan. Niet dat ik dat "sexgedoe" niet leuk vind hoor, maar genoeg is genoeg en het was wel erg veel, dus even een paar  "normale"boeken er achteraan. 
Ik heb ze tegenwoordig ook op de I Pad staan .....wilde ik nooit, omdat ik ze ook op de E-reader heb, maar daar kun je met weinig licht niet zo goed mee lezen, dus nu doe ik ook maar mee aan het I Pad lezen:P
Wel heb ik maandag een andere hoes gekocht voor die I Pad, want ik had zon leren ding, maar dat maakte het geheel zo zwaar en nu heb ik een of ander licht dingetje, dus is het ding veel handelbaarder .
Ik lees tegenwoordig zelfs thuis .........iets wat ik al jaaaaaaaaren niet meer deed, gewoon geen geduld voor, maar nu zit ik wel eens op de bank te lezen ipv tv te kijken en Fabian was zo lief een paar films voor me te downloaden en die heeft Rob ook op de I Pad gezet, dus helemaal goed dat multifunctionele ding:)

Nou ben ik over een poosje jarig en ik wil graag een zonnehemel voor mijn verjaardag hebben en we hadden er één in Assen bij een zaak zien staan op internet, dus dat hebben we gister even gecombineerd met Gieten, maar die man wilde voor een tweedehands ding nog veel te veel geld hebben, dus dat hebben we niet gedaan. 
Morgen gaan weer ergens anders kijken en ik hoop dat die er beter uitziet .....de man aan de telefoon zei .....als nieuw, dus ik ben benieuwd. Het is er één met ook infrarood , dus ook lekker voor de spieren en goed voor de reuma .......of goed, de warmte doet in ieder geval goed :)
Nou zul je zeggen .....het duurt toch nog voor je jarig bent, maar als we hem dan pas kopen, hoef ik er niet meer onder te gaan, dan is het buiten warm genoeg ......hoop ik, dus kan ik nu alvast een zon gewennings programma doen en wie weet een klein beetje bijkleuren:)
We zijn ook nog even bij Bert en Hennie geweest die eindelijk weer eens van vakantie terug gekomen zijn :P. Die zijn 4 weken in Thailand geweest en hebben het geweldig gehad. We hebben de foto's gezien en dat zag er inderdaad allemaal heel mooi uit. Maar ik heb hier een man naast me zitten die absoluut niet gaat vliegen en op de fiets is het iets te ver, dus wij zullen nooit zon soort reis maken vrees ik :)
Avonds is Ilonka nog geweest om mijn haar weer toonbaar te maken uit een tube en Robin is ook weer gefatsoeneerd en haar nagels zitten er ook weer aan, dus iedereen weer blij voor een paar weken :)

We zijn vandaag even naar het dorp gefietst ......onze eerste fietsrit van het jaar en de wind was niet echt lekker, maar qua temperatuur is het goed te doen en we zijn vanaf maandag begonnen met niet meer snoepen, geen alcohol meer door de weeks en meer bewegen, dus het moet helemaal goed komen met ons:)
We willen er allebei voor de zomer 5 kilo af hebben en dat moet gaan lukken op deze manier .......gisteravond hebben we als "snoep" wat schijfjes komkommer met aromat erop genomen, lekker hoor . En vanmorgen gaf de weegschaal een kilo minder aan, dus het gaat alweer de goede kant op :)

Ik wens iedereen een fijne avond ..........latersssssssssssss


30 Januari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's