Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 07-02-2013
paultjes log - 07-02-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

07-02-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnn.............

Jeetje ..........de zon schijnt volop hier .......je zou zo de neiging krijgen de deur open te gooien, alleen de temperatuur doet niet mee:)

Het is inmiddels alweer donderdag ........mens, wat gaat de tijd toch snel.
Ik was eergisteren naar een nieuwe blog site aan het zoeken, omdat loggy nogal eens problemen geeft en er zijn er genoeg, maar toch heb ik de juiste, die makkelijk te hanteren is voor net echte pc nerd zoals ik, nog niet gevonden. Ze lijken allemaal gratis, maar dan heb je een proefabonnement van een maand of zo en daarna moet je toch gaan betalen. Het zal dus nog even zoeken blijven tot ik de goede gevonden heb en tot dan, blijf ik het toch maar hier schrijven.

Ik heb gisteren nog gesolliciteerd bij de SNS bank, dat salaris stond me wel aan, maar ik ben het helaas niet geworden ....tweede:P Wat die lui kunnen die er zaten, kan ik ook ....foutje van een paar miljard maken, maar kan gebeuren jongens ......de staat lost het wel weer op en de kosten berekenen we gewoon door aan het volk, daar kan nog zat bezuinigd worden, zodat die kosten wel weer terug komen .....geen probleem:P

Gisteren zijn we weer eens op pad geweest....alweer naar Breda, voor een horloge voor Rob op te halen bij iemand. Zijn horloge doet al een poosje raar, dan loopt hij wel, dan loopt hij niet, dus hij had dat horloge al een poosje uitgezocht en we hadden hem al in de winkel bekeken, maar hij vond hem veel te duur. Nou bood die man in Breda hem voor een belachelijk lage prijs aan, nieuw in doos, mt garantie, dus wij erheen met toch wel een dosis scepsis of we niet belazert zouden worden, maar nee hoor ......hij is echt, zit zelfs een uurwerk in en hij doet het ook nog :)
Dat Marktplaats is toch wel een site waar je een hoop geld kunt sparen als je iets wilt hebben, ook al moet je vaak donders oppassen niet belazert te worden, maar als je goed op je gevoel afgaat en goed kritisch bent, gaat het meestal wel goed . Wij zijn tot nu toe nog nooit op de koffie gekomen, maar ik ken ook heel andere verhalen van mensen in onze omgeving die echt bedonderd zijn en een hoop geld verloren hebben, waar ze hard voor hebben moeten werken.
Na Breda zijn we nog naar Nijmegen geweest om voor een auto voor Edwin te kijken en was een mooi karretje, maar hij vond hem toch te duur, dus dat ging over.

We liggen sinds vorige week donderdag elke dag even te bakken en braden onder de zonnehemel, wat een heerlijkheid is dat zeg en volgens mij is het echte witte er al weer een beetje af .....Rob heeft zelfs al een kleurtje, de mazzelkont. Hij wordt veel sneller bruin dan ik, maar goed .......het gaat mij erom dat het witte er inderdaad af is en dat ik niet zo verbrand als de echte zon komt, ook al lijkt dat nog heeeeeeeeeeeeel ver weg. Vanavond nog een keer en dan lassen we een pauze in van drie dagen , omdat we een paar dagen met de camper weggaan met het clubje vrienden. We gaan de haven van Elburg onveilig maken van vrijdag tot zondag.

Zo dierct gaan we de camper uit de stalling halen en voorbereiden voor het weekend, aan de stroom, water in de tank enz enz, zodat we morgen tegen de middag zo kunnen vertrekken.
Vanmiddag nog even boodschappen doen, zodat het weekend niemand verdorst en verhongerd hier en voor ons nog een beetje proviand .

Fijne dag en tot latersssssssssssssssssssss

07 Februari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's