Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 10-02-2013
paultjes log - 10-02-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

10-02-2013


Goedemiddaggggggggggggggggg.........

Het is weer zover ......het is vanavond weer miljoenendag voor iemand in Nederland, maar dat zal waarschijnlijk niet op ons adres zijn zoals gewoonlijk.

We zijn net weer thuis gearriveerd na weer een erg leuk weekend in Elburg gehad te hebben en dat zelfs zonder carnaval .......geen spoor te bekennen daar van carnaval ....echt helemaal niks. We vroegen in een kroegje of er helemaal niks gedaan wordt aan carnaval daar en die jongen kreeg zowat een hartaanval ......nee, das niks en doen we hier niet aan was zijn antwoord:)
Vrijdagmiddag tegen een uur of 1 kwamen we aan en één camper van het clubje van 4 stond er al en zaten lekker te lunchen. We hebben even een bakkie met Jan en Tineke meegedronken en toen zijn we Elburg in gegaan. Nou is Elburg niet zo heel groot, maar ze hebben wel leuke winkeltjes en kroegen én er was reuze uitverkoop en wat denk je ......de mannen stonden als eerste in een winkel:P
Das nog eens wat anders dan normaal ........krijgen wij vrouwen altijd de schuld te willen winkelen:P
Rob heeft twee spijkerbroeken en een shirt gescoord in de eerste de beste winkel en Tineke een heel leuk jurkje en dat allemaal voor heel weinig geld.
Ik heb nog een leuk vestje en een nóg leuker shirtje gescoord, maar de dag erna zag ik pas dat er een gat achterin zat ....nou weet ik niet of ik die erin geknipt heb met het kaartje eruit knippen of dat hij er al zat, maar ben gisteren nog terug gegaan en kreeg gelukkig zo mijn geld terug ..........pffffff gelukje dus:)Ze hadden helaas mijn maat niet meer, maar ben later weer terug gegaan om een maat kleiner te passen en wonder boven wonder paste ik ook in maatje 40 !!!!!!, dus heb alsnog dat leuke shirtje. 
Tineke heeft toen gister ook nog een leuke broek gekocht met 70% korting, dus iedereen was blij;)

Vrijdagavond zijn we eerst in "de Haas" wezen eten, erg lekker en daarna naar het euro café. Dat is een café aan de haven bij de camper plek, waar we al een paar keer geweest zijn nu en ziet er niet uit, maar alles wat je er drinkt, kost een euro, dus het is er altijd wel druk. Nou was er vrijdagavond live muziek, want de leider van het koor van Elburg was jarig en vierde dat daar in die kroeg en zongen de hele avond van die meezingers en daar vielen we precies op tijd binnen. We kregen zelfs nog consumptiebonnen en allerlei hapjes en hebben een super avond gehad. De kroegbaas ziet eruit als een rocker uit de jaren 70 of zo met van die lange vette haren, maar het is, als je hem een beetje kent, een heel geschikte peer :)én .......as hij je één keer bedient heeft, weet hij voor altijd wat je drinkt ...als je tenminste altijd hetzelfde neemt:P

        

Gister tussen de middag zijn we nog even Elburg in geweest en hebben een lekker visje gegeten en het was zulk mooi weer, dat we zelfs buiten op het terras gezeten hebben.

         

Tegen de avond kwamen de twee andere campers met de andere bekenden er nog bij en gisteravond zijn we met z'n allen eerst even naar het euro café geweest om even gezellig bij te praten met iedereen en toen naar de wok, die precies tegenover de camper plaats ligt, dus als het nodig is, kun je kruipend naar huis :P
Het was weer een erg gezellig avond en weer heerlijk gegeten, maar daarna had ik het ook helemaal gehad, alles deed me zeer en ik was helemaal kapot, dus toen zijn we naar onze eigen camper gegaan en hebben nog heel even Tv gekeken en toen de ogen dicht gedaan:)
Toen we vanmorgen wakker werden was de verrassing groot .......weer een heel witte wereld, maar het zonnetje scheen wel, dus de straten waren gelukkig schoon toen we naar huis reden.

Nu zijn we weer thuis, de was draait en morgen komt Ilonka even voor haar nagels, want die wil er ook mooi uitzien as ze van de week op wintersport gaan en morgenmiddag met rob naar het ziekenhuis voor zijn darmonderzoek en als dat allemaal goed gaat, gaan we van dinsdag tot zaterdag nog even lekker op pad, waar naartoe weten we nog niet, maar dat kunnen jullie vast van de week nog wel lezen :)

Fijne zondag en tot laterssssssssssssssssssss
10 Februari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's