Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 16-02-2013
paultjes log - 16-02-2013
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

16-02-2013


Goedemiddagggggggggggggggggg.......................

Het is weer voorbij ......we zijn weer terug van bijna een weekje weggeweest en het was leuk en gezellig :)

We waren afgelopen weekend naar Elburg geweest en zondag terug gekomen, zoals de meesten die mijn log lezen al weten en maandag moesten we met Rob naar het ziekenhuis voor zijn darmonderzoek. Dat ging hartstikke vlot en met anderhalf uur in totaal stonden we alweer buiten met gelukkig een goede uitslag deze keer .......geen bijzonderheden en vooral geen poliepen gevonden, dus de komende 6 jaar vrij van dat nare onderzoek en relatief vrij van kopzorgen over rare dingen in zijn darmen:)

We wilden eigenlijk een rondje Noord Holland gaan doen en later nog een rondje Friesland, maar zoals zo vaak bij ons, hebben we de plannen weer helemaal omgegooid en zijn dinsdagmorgen naar Antwerpen vertrokken, waar we tegen de middag aankwamen op de enigste camping die de stad rijk is. 
Een heel simpele kleine camping aan de jachthaven, maar met een super aardige en behulpzame beheerder.
We zijn al wandelend naar het centrum gegaan en dat was een beste tippel ....voor mij tenminste ....zon 3km n weg, maar wel een hele leuke weg om te lopen, langs het water en op een gegeven moment moet je door een voetgangerstunnel ......heel aparte ervaring mag ik wel zeggen. Je moest twee roltrappen af voor je in de tunnel was en dan onder het water door naar de overkant en tevens het centrum van Antwerpen.

          

Ik ben ooit eens in Londen geweest en daar hebben ze bij de metro dezelfde roltrappen. Die trappen zijn helemaal van hout en ik heb ooit eens een programma op Tv gezien van Londen dat die trappen in de fik stonden en er reuze paniek ontstond en deze roltrappen zijn ook van 1934, dus helemaal gerust was ik er niet op , toen ik erop stond, maar wel een heel apart iets :)

Tja ....Antwerpen .........het oude gedeelte vind ik erg mooi, veel heel oude gebouwen, maar er was heel veel dicht nu nog en het was koudddddddddd en alles begon me al een beetje zeer te doen, dus we hebben met zon treintje een rondrit door de stad gemaakt.
          


Heel eerlijk gezegd ??
Ik vond het niks bijzonders, dat hele Antwerpen niet ......op het oude centrum na dan, dus we hadden het na de rondrit ook wel gezien en zijn de kroeg in gedoken om een beetje op te warmen en daarna zijn we de hele weg weer terug gelopen en ik was blij dat ik er was .......nu deed echt alles me zeer en was door en door koud, dus de camper lekker opgestookt....de sjoggingbroek aan, bakkie thee erbij en de rest van de avond lekker Tv gekeken.
De volgende dag zijn we weer richting ons eigen landje gereden, nl naar Vlissingen. Daar ben ik ooit een vroeger met school geweest en nog een keer toen de kids heel klein waren, maar das al lang geleden. Daar aangekomen zijn we naar een camping achter de duinen gaan staan en na geluncht te hebben, zijn we de duinen over geklommen (met een trap) en langs de hele boulevard naar het centrum gelopen.
Onderweg kwamen we nog een leuke man tegen die graag met me op de foto wilde, hij was alleen een beetje stil :P

                             

Vlissingen is en blijft leuk ..........ook een heel oude binnenstad, met helaas heeeeeeeeeel veel leegstand van winkels en ik heb nog nooit ergens meer woningen te koop gezien dan daar ......heel jammer voor het stadsbeeld.
Toch waren er ook nog wel leuke winkels hoor .........Didi bv, daar heb ik nog een witte spijkerbroek en een shirtje in de uitverkoop gescoord voor samen 25 euro, das nog eens leuk :)
Tegen de avond zijn we terug gelopen en onderweg hebben we op de boulevard heel gewoon een patatje gegeten en later thuis in de camper heb ik rob nog een nederlaag gegeven met yatzee :P
Nu hoorden we al op het nieuws dat de volgende dag heel beroerd zou worden met het weer en dat was idd zo .....het begon in de avond al te stormen en dat ging de nacht door en de volgende dag regende, sneeuwde en ijzelde het, maar we hadden geen zin op die camping te blijven, waar we overigens als enige stonden. Tegen een uur of twaalf zijn we dus weg gegaan en heel voorzichtig naar Tholen gereden. Daar is een heel mooie camper plaats aan de haven en het ijs stond op de camper, dus we waren blij dat we heelhuids aangekomen waren.
De rest van de dag hebben we binnen gezeten, maar gisteren hebben we weer een stuk gelopen en geluncht net achter de dijk, heerlijk :)
Tja en toen was het alweer vandaag .............vanmorgen lekker ontbeten en toen richting huis en om elf uur was het voorbij met de pret :P
Nee hoor, vind het altijd heerlijk weg te zijn, maar ben ook altijd weer blij thuis te komen en de kids weer te zien :)

Voor morgen hebben we geen plannen ...gewoon lekker uitslapen ......Robin komt terug van zijn vriend en was op bivak, dus gaan we zijn verhalen horen en voor de rest gaan we wel zien wat de dag brengt .

Fijn weekend voor allemaal en tot laterssssssssssssssssssssssss16 Februari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's