Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 26-02-2013
paultjes log - 26-02-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

26-02-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnn......

Ik zat net zelf even mijn laatste bericht te lezen en zag dat die al van zaterdag was ze ......ik loop dus een paar dagen achter ....shame on me :)

Tja, zaterdag Harderberg, daar was een vakantie en kampeerbeurs en was weer eens leuk er overheen te lopen en de nieuwe snufjes en ook oud vertrouwde dingen te zien, die je vakantie ng leuker en makkelijker kunnen maken.
Van te voren had Hennie nog een heerlijke lunch voor iedereen gemaakt, dus we gingen niet met een lege maag op pad :)
Om 5 uur was de beurs eigenlijk afgelopen, maar ernaast liep ook de crea bea beurs in hetzelfde gebouw, dus we zijn via die beurs weer naar buiten gegaan. Tjonge jonge.....wat een hoop crea spullen zijn er zeg, niet te geloven .......twee hallen vol !!!
Nou ben ik absoluut geen crea beest, heb er ook absoluut geen geduld voor, alleen af en toe in de keuken:p, maar ik vind het wel heel knap van andere mensen, wat ze allemaal maken.
Na de beurs zijn we met z'n allen Harderberg in gegaan en hebben heerlijk gegeten in een brasserie en daarna nog gezellig naar Gerrit en Hennie voor een afsluitend borreltje :)
Op een gegeven moment begon het toch wel aardig te sneeuwen en zijn we maar snel naar huis gegaan, omdat we niet wisten hoe erg het nog zou worden, maar al met al hebben we weer een gezellige dag gehad :)

Zondag was weer eens rondje noorden, met eerst Gieten, waar we even gezellig koffie gedronken hebben met Rob zijn ouders en daarna zijn we naar Rob's huis gegaan, waar iemand de zonnebank op kwam halen. Nou, das was nog een hele klus, want het is zon sandwich en bokkezwaar en moest eerst helemaal uit elkaar gebouwd worden voor hij naar beneden door het trapgat kon. Gelukkig had die vrouw haar schoonzoon meegebracht, want anders was het nooit gelukt dat ding naar beneden te krijgen met alleen twee vrouwen en Rob. Toen dat ding eindelijk in de aanhanger lag, zijn wij er vandoor gegaan richting Bert en Hennie voor een bakkie en dat werd weer een erg gezellige middag, zoals gewoonlijk :)

Gisteren was eigenlijk een heel rustige dag, buiten dat we het huis een grote beurt gegeven hebben en ik even naar Mardi geweest ben voor mijn massage. Gelukkig merk ik al wel weer enige verbetering, ook al zegt zij dat het allemaal nog erg vast zit en hard is in mijn nek, maar op den duur zal het allemaal wel weer beter worden neem ik aan :)

Zo direkt gat ik even naar de huisarts voor een bultje die er niet zou moeten zitten, dus ik hoop dat ze die even weghaalt, maar dat zal wel niet ...zal wel een nieuwe afspraak voor gemaakt moeten worden. 
Verder hebben we helemaal geen plannen vandaag, dus we laten het allemaal maar op ons afkomen :)

Laterssssssssssssssssssssssssssss26 Februari 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's