Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 09-03-2013
paultjes log - 09-03-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

09-03-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnn........

Weekend............nou hebben wij eigenlijk altijd weekend, maar toch is gevoel er nog wel vrijdagmiddag dat het weekend begint :)
De dag begint hier heel grauw en nat.......ik was vannacht een paar keer wakker en toen regende het al en het zal vandaag volgens de voorspellingen ook niet veel anders worden .......oh ja, de regen kan nog overgaan in sneeuw....pffffffff, moet nou toch echt eens op gaan houden hoor, ben er helemaal klaar mee.
Nou zijn we van de week natuurlijk een paar dagen heel erg verwent met zonneschijn en dan wil je gelijk weer niet anders meer :)

Donderdag, dat was de verjaardag van mijn moedertje. Ze was heel blij met het boek over Beatrix was we haar gegeven hadden en we zijn er gezellig een poosje geweest. Niet al te lang en ik heb ook niet geknuffeld, want ik wil die oudjes niet aansteken, maar je weet het nooit natuurlijk, misschien heb ik het al wel gedaan met alleen mijn aanwezigheid, maar ik wilde er toch even naartoe.
Naar wat ik gisteren hoorde van haar, heeft ze een heel gezellige verjaardag gehad met veel visite en veel kadootjes, dus weer helemaal goed .....kan ze weer een jaartje verder :)

Gistermorgen moest ik al heel vroeg (8.30) in het ziekenhuis zijn bij de gynaecoloog voor controle en die was gelukkig dik tevreden en nu moet ik in Juni en November nog een keer een uitstrijkje laten maken en als die goed zijn, krijg ik een beetje meer lucht en ook vertrouwen in mijn lichaam, dat het weer goed zit. 
Dat vertrouwen is inmiddels al we een stukje terug door de spuiten die ik nu krijg voor de overgang, maar als dat andere gedoe nu ook goed blijft, ben ik weer helemaal happy :)
Toen we in de parkeergarage van het ziekenhuis liepen, ging mijn telefoon......Helma (wat zal ze blij zijn dat niemand van mijn lezers haar kent :P)
Ze had een hele rare vraag aan me ...of ik even bij het tankstation in het durp een beetje benzine voor haar wil halen, want ze staat zonder benzine een eind verderop whahahahahah .......nee, das niet aardig dat ik lach, maar ik doe het toch :P
Maar ik moest dus nog naar de dokter, maar daarna wil ik dat natuurlijk doen, geen probleem. Als ze in de tussentijd een andere oplossing gevonden had, zou ze me nog bellen, maar geen belletje, dus dat arme vrouwtje heeft wel een uur moeten wachten op een beetje benzine :P

                                    

Altijd fijn als je iemand uit de brand.........uhhh.........benzine kan helpen :)

Nou had ik dinsdag bij de huisarts een afspraak om een verstopt talgkliertje weg te laten snijden, maar omdat ik ziek was, heeft ze dat gisteren gedaan. Fluitje van een cent en nu alleen nog een klein sneetje van over wat even moet helen ...ook weer opgelost.
Daarna zijn we nog even naar Arnhem gereden, want Rob wilde nog voor een leren zomerjasje kijken, maar we hebben niks gevonden en zijn toen in Oosterbeek maar even neergestreken om te lunchen en daarna had ik de pap wel even op en zijn dus naar huis gegaan.

Avonds was de hele jeugd er gezellig om te eten en na het eten zijn ze met z'n allen rihting Ewijk vertrokken om de oudjes een poot uit te draaien met kaarten. Ik vind dat zo geweldig, dat ze dat gewoon vrijwillig doen  en leuk vinden en dat ik ze niet hoef te dwingen eens naar oma te gaan ........dat hoor ik wel eens heel anders.
Maar die poot uitdraaien is geloof ik niet helemaal gelukt ......Robin heeft wel gewonnen en Hans, maar Fabian, Lisanne en moeders waren het kind van de rekening :) Hoofdzaak ze hebben een gezellige avond gehad.

Vandaag staat er hier niet veel op de planning .....iedereen is het huis al uit ....werken en voetballen en vanavond eten ze ook allebei buiten onze deur, dus we zullen eens kijken wat we gaan doen of ook niet :)

Fijn weekend allemaal en tot latersssssssssssssssssss


09 Maart 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's