Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 13-03-2013
paultjes log - 13-03-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

13-03-2013


Goedemorgennnnnnnnnnnnnnnnnn......

Nog net goedemorgen trouwens, want ik heb er al een halve ochtend opzitten.
Het was vanmorgen al vroeg dag, want Ilonka kwam voor haar nagels te laten doen en die komt dan altijd al kwart voor negen. Dat betekent dus vroeg opstaan en alles al aan kant hebben als zij komt en in het kamertje moet alles klaar staan, dus stress puur :P
Rob is ook al op pad voor Edwin ...die had voor zijn nieuwe auto velgen gezien hier in de buurt en die is Rob nu even ophalen.

Gistermorgen waren we even in Wageningen voor mijn ketting. Ik was er van overtuigd dat ze daar bij een juwelier ook Pandora verlopen en wilde vragen of ze wat met die lamme sluiting kunnen, maar het is een Tedora verkooppunt, das de iets goedkopere versie van Pandora. De verkoper wilde best even naar de sluiting kijken en ook wel even maken, oftewel hem iets verbuigen, zodat hij niet meer zo los zit, maar daar wordt dat ding wel zwakker van natuurlijk en heb je over een poosje hetzelfde probleem weer. Rob vond het een beter idee er toch even mee naar de echte Pandora winkel in Arnhem te gaan, daar komt hij ook vandaan . Ook daar geen probleem, slot is idd lam en ze sturen hem wel op naar Hamburg, waar hij of gemaakt wordt of er een nieuw slot op komt. Duurt alleen wel minstens 4 weken voor ik hem terug krijg .........pfffffffffff, das wel heel lang, maar goed, als hij dan weer goed is en ik niet bang hoef te zijn hem te verliezen .......het zij zo.

Gisteravond hebben we de Makro nog even onveilig gemaakt. Van te voren vraagt Rob altijd of we alleen voor dat gaan wat we nodig hebben of gezellig winkelen, das nl heel wat anders :P Dan loop je nl gezellig de hele winkel door in plaats van alleen maar rechtstreeks naar de dingen die je nodig hebt en hup er weer uit :)
Nou zeg ik tegenwoordig altijd maar gezellig, want als ik dat niet zeg en ik wijk van het pad af, wat je als vrouw natuurlijk altijd gebeurd, dan krijg je zon sjaggie man naast je, dus uit voorzorg is het altijd gezellig winkelen en dan valt het altijd mee, als je netjes op het pad blijft :P
We hadden niet veel nodig en het is ook echt niet veel geworden...altijd weer knap al die verleidingen daar te weerstaan :)

We zijn een paar jaar geleden eens een voorseizoen, met de caravan toen nog, op de rivièra camping in Biddinghuizen geweest.
Op een mooie dag dobberden Rob en ik heel romantisch in onze rubberboot op het Veluwemeer en toen zagen we een kolonie Flamingo's .........we dachten niet goed te zien, want we hebben in Nederland nog nooit een Flamingo in het wild gezien, maar het was toch echt en hebben een paar van heel ver weg op de foto gezet.
Nou vertelden vrienden van ons dat ze in Elburg Flamingo`s gezien hebben en hebben er maandag heel mooie foto's van gemaakt en kennelijk zijn die beesten gewoon elk jaar daar te vinden, dus eigenlijk niks bijzonders :) En wij dachten nog wel iets heel bijzonders gezien te hebben toen :P

Gisteren heb ik nog een grote fout gemaakt in Wageningen .........ik had vrijdag al Milka paaseitjes gezien bij zon soort Jamin winkel en toen kon ik me nog beheersen, maar gisteren niet meer ..........ik heb dus een paar zakken gekocht, want die milka's zijn toch de lekkersten van allen. Ik heb ze in een schaaltje op tafel gezet en hoop maar dat ze gauw op zijn, dan hebben we het paaseitjes verhaal voor dit jaar ook weer gehad :)

Wat de dag van vandaag verder gaat brengen weet ik nog niet .....we zullen zien ..........laterssssssssssssssssssss
13 Maart 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60