Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 20-03-2013
paultjes log - 20-03-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

20-03-2013


Goedemiddaggggggggggggggggggg

Vandaag is het de eerste dag van de meteorologische lente, maar dan ook alleen maar van de meteorologische, want we komen net van een rondje noorden terug en hebben daar vorst gehad en onderweg op de terugweg sneeuw .......is dat lente ??????
Rob zijn vader is gelukkig weer hersteld van zijn griep en heeft weer lekker een stukje appeltaart meegegeten en Rob zijn moeder was vrolijk als altijd en we hebben samen nog mee zitten zingen op kerkmuziek die ze draaiden in de koffie ruimte, want vanmiddag was er een bruids modeshow. Zou je zeggen, wat moet dat nou bij die oudjes, maar het waren allemaal bruiden met hun eigen jurken van 1950 tot 2006, zelfs bewoners deden mee ....een erg leuk idee vond ik :)

Net onder het schrijven, kwamen ze een pakje brengen met wat shirtjes die ik besteld had, maar ik heb het net zo snel als het kwam, allemaal weer ingepakt om terug te sturen en doe het nu ook niet meer......het was ook pas de tweede keer dat ik dat deed, maar het ziet er echt niet zo uit als bij die modepoppen die het op internet showen, die staan altijd net zo dat het mooi valt, maar ga maar eens de hele dag zo staan dat het mooi valt, ben je avonds dood op :P
Als ik wat nodig heb, ga ik in het vervolg gewoon weer lekker shoppen, das ook veel gezelliger en zie je gelijk hoe iets wel of niet past en of het staat of niet.

Gisteren zijn we even met een vouwfiets naar de camper geweest die inmiddels in Roosendaal staat en volgende week vrijdag afgeleverd wordt aan ons. We moesten even gaan kijken of er twee vouw fietsen in de garage passen en dat gaat helemaal goed komen en we houden nog ruimte zat over voor de rest van de spullen die er ook nog in moeten, zoals tafel, stoelen enz enz.
Ik moest hem ook even in real zien hoor, want we wachten nu al zo lang, dat ik bijna niet meer wist hoe hij er van binnen uitziet en hij is nog steeds zo mooi als ik in herinnering had, maar goed ook, want zo is hij nu en kan niet meer veranderd worden, maar dat zou ook niet hoeven, want hij is gewoon prachtig en we kunnen bijna niet wachten tot volgende week vrijdag.
Nu moeten we nog de juiste vouwfietsen uitzoeken en gaan kopen, dus dat leidt wel weer even af van het wachten op de camper :)

Ik zie net op TV dat Cyprus een lening aan Griekenland gaat vragen van 2 miljard euro ?????????????????????????????
Hoe is het in godsnaam mogelijk ..........het is echt van de zotte en nu begrijp ik er helemaal geen sikkepit meer van ..............Griekenland heeft miljarden van Europa gekregen om uit het slob te komen en nu hebben ze wel 2 miljard voor Cyprus ???????????????
Houden ze ons nou zo voor de gek of zijn wij "gewone " mensen daar te dom voor om dat allemaal te snappen en is het gewoon heel logisch en moeten gewoon niet zeuren en die extra belastingen en bezuinigingen maar accepteren  ?????????????
Ik ga er niet verder over nadenken, want daar word ik alleen maar kwaad en opstandig van en daar heb ik vandaag helemaal geen zin in.

We gaan zo direct met Fabian nog een keer aan de snert met rookworst, want Robin is op bivak en dan eten we meestal dingen die hij absoluut niet lust, gisteren hebben we lekker zuurkool stampot gegeten.
Morgen gaat hij met de korporaal vanuit zijn bivak nog een keer naar de huisarts met zijn pols, want die blijft pijn doen, dus misschien moeten er nog een keer foto`s gemaakt worden om te kijken of het misschien toch gebroken is.

Verder hebben wij geen plannen morgen, maar je weet maar nooit wat er nog op ons pad komt ...........fijne avond en tot laterssssssssssssssssss


20 Maart 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's