Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 23-03-2013
paultjes log - 23-03-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

23-03-2013


Goedemiddaggggggggggggggg.............

Tjonge jonge, wat is het koud zeg. We waren vanmorgen naar Schijndel om een proefritje te maken op een vouwfiets voor de camper, maar dat was echt geen pretje en het was ook nog eens een keer niks, dus das extra balen.
We zijn  van de week al een paar keer op pad geweest voor fietsen, maar uiteindelijk zijn we net toch weer bij de plaatselijke dealer hier belandt, na daar van de week ook al te zijn geweest, maar we wilden ook nog verder kijken. Hier in het dorp hebben we al onze fietsen gekocht en hij is wat duurder natuurlijk dan via internet of een no-name fiets, maar daar krijg je dan ook wel service en kwaliteit voor terug. 
Als het goed is, heeft hij ze donderdag en vrijdag komt als alles goed is de camper, dus kunnen ze er gelijk in. We gaan dan waarschijnlijk vrijdagavond richting Wielewaal, das een camperplaats aan het water met aan de overkant Spakenburg, waar je met de pont naartoe kunt en schijnbaar heerlijk vis kunt eten en er loopt daar op de Wielewaal een tamme vos, die schijnbaar uit de hand eet en dat willen we ook wel eens zien :) Zondag wordt ons schoondochterje  Celine 18 en dat willen we natuurlijk niet missen, dus komen we daarvoor terug, om daarna misschien nog een paar dagen op pad te gaan.

Ik ben van de week trouwens helemaal vergeten wat te vertellen toen we van ons rondje noorden terug kwamen. We reden bij Zwolle op de snelweg en waren net een vrachtwagen aan het inhalen, toen er een ontzettende knal kwam en een slag tegen de auto, dus we schrokken ons kapot en dachten dat er iets van die vrachtwagen gevallen was. Rob gelijk naar de vluchtstrook om te kijken wat er was en gelukkig was er niks aan de auto te zien en ook verder niks gebeurd, alleen die vrachtwagen had net toen wij langs hem reden een klapband. Gelukkig was het niet meer dan dat en konden we dus zo doorrijden.

Donderdagmorgen is Robin nog vanuit zijn stage met de sergeant naar de huisarts geweest voor zijn nog altijd pijnlijke pols en die dacht dat hij toch wel gebroken was, dus de sergeant heeft hem naar huis gebracht en toen ben ik nog een keer met hem naar het ziekenhuis geweest voor foto`s, maar gelukkig was het nog steeds niet gebroken, hij blijft er alleen lang last van houden, maar kneuzingen doen vaak langer pijn dan breken, dus hij moet nog maar even rustig aan doen.
Het is wel sneu voor hem dat hij vanavond niet mee kan doen met een leuk uitje wat we gaan doen met alle kids, nl bowlen in Arnhem, maar wie weet is hij wel zo goed met links, dat hij ons alsnog verslaat:P
Edwin en Nienke komen tegen etenstijd en dan eten we met z'n allen mijn overheerlijke baguettes en daarna gaan we richting Arnhem voor een gezellige avond met elkaar :)

We hebben net even lekker geluncht, Rob slakken met stokbrood en ik alleen een stukje stokbrood met filet amèrican en zo ga ik hier thuis nog even aan de gang ..........
Fijn weekend voor iedereen en tot laterssssssssssssssssssssss
23 Maart 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's