Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 24-03-2013
paultjes log - 24-03-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

24-03-2013


Goedemiddaggggggggggggggggggg..........

He He .......ik zit even :)
Vanmorgen was het niet zo heel vroeg dat ik opstond, zo rond de klok van negen uur, want ik moest natuurlijk even Mc Clouds daughters kijken en er moesten vandaag een paar mensen( Fabian en Robin) werken, dus die heb ik maar voor laten gaan in de badkamer, anders wordt het zon drukke toestand daar.
Toen ik eindelijk beneden was, heb ik voor de dames lekker croissants gebakken en heb zelf ontbeten en daarna ben ik mijn nagels gaan doen. Ik had ze er allemaal afgehaald van de week, maar dat is zon raar gevoel, als je mooie lange nagels gewend bent, dus ik heb er vanmorgen maar weer een compleet nieuwe set opgezet en nu ziet het er weer mooi uit en voelt ook weer veel beter :)

Gisteravond hebben we een heel gezellige avond gehad met alle kids. 
Eerst hier lekker samen gegeten en daarna richting Arnhem voor twee uurtjes bowlen. Ik had mijn fototoestel meegenomen en ik heb van allemaal heel leuke fotos gemaakt, maar de heren willen graag ingognito blijven, dus heb ik ook een leuke foto van ons dames laten maken door Fabian.

                    

Normaal ga en wil ik bijna nooit op de foto en dat lukt ook meestal wel, want ik zorg er meestal wel voor dat ik de foto's maak, maar met deze drie geweldige meiden wilde ik wel vereeuwigd worden :)
Ik heb het echt getroffen met zulke lieve en leuke schoondochters :)

Vanmiddag gaan we er even op uit, ook al is het bere koud vind ik, maar de hele dag alleen maar binnen zitten is ook een beetje saai. 
Vanavond komen Ruud en Syl een bakkie halen hier. Syl is een oud collega van mij en we zien elkaar nog wel regelmatig in de winkel waar zij nog steeds werkt en we zeiden al een hele poos tegen elkaar dat we weer eens een bakkie moeten doen met onze mannen erbij, maar het kwam er steeds maar niet van en van de week waren we weer in de winkel en toen gelijk maar wat definitiefs afgesproken en dat is dus vanavond.

Ik ga me even toonbaar maken, want zonder een klein laagje plamuur kan ik echt de deur niet uit:P

Fijne zondag en tot latersssssssssssssssssssssss


24 Maart 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's