Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 18-04-2013
paultjes log - 18-04-2013
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

18-04-2013


Goedemiddaggggggggggggggg.................

Er is alweer enige tijd versteken dat ik geschreven heb, maar op de n of andere manier heb ik niet de rust in mijn kop om elke dag te schrijven ......ik weet ook niet waarom, want ik maak toch genoeg leuke dingen mee, maar mijn hoofd staat gewoon niet zo vaak meer naar schrijven.

Afgelopen week waren we weer onderweg met de nieuwe camper en dat is echt genieten en komen we echt tot rust. Nou zou je kunnen zeggen : pffffffff jullie werken niet, dus je hebt altijd rust, maar hoe mooi niet werken ook lijkt, zo leuk is dat altijd niet, want je moet toch een soort ritme in je leven zien te houden en dat proberen we ook en dat lukt ook goed, maar toch maak je geen deel meer uit van de werkende gemeenschap en dat is niet altijd leuk. Ik klaag echt niet, want we hebben het heeeeeeeeeeeeeeeel goed in vergelijk met andere mensen en we kunnen doen wat we willen, maar soms wordt je toch niet zo vrolijk zoals vandaag.
Ik was vanmorgen bij de reumatoloog voor controle en nou gaat het me de laatste maanden niet zo goed, ben heel stijf en heb veel pijn, maar niet in de gewrichten, meer binnenin en mijn nek doet erg pijn en gaat niet over met wekelijkse fysio, das lastig uitleggen, maar zo voelt het wel ..........de gewrichten doen je pijn als je beweegt, maar dit is als ik zit, lig of probeer te slapen, dus gewoon constant en dat is niet prettig.
Nou heeft ze me vanmorgen onderzocht en eigenlijk voor de tweede keer vastgesteld dat het Fibromyalgie is ......spier of weke delen reuma wordt het ook wel genoemd, maar vandaag was het veel duidelijker dan de vorige keer, dus nu heb ik echt het stempel.
Aan de ene kant is dat echt niet leuk om te horen, maar aan de andere kant wel, want dan heeft die pijn die je hebt een naam en kun je er beter mee omgaan. Klote is, dat er niks aan te doen is en je er maar mee moet leven en dat doe ik dus al een poosje en ga daar ook gewoon mee door .....gelukkig ben ik nogal een positief figuur, dus ik ga niet zeuren om wat ik niet kan, maar genieten van de dingen die ik wel kan :)

Zo, dat was het negatieve verhaal van vandaag en nu ga ik vertellen hoed leuk de afgelopen week met de camper weg was ............het weekend hebben we in Giethoorn gestaan op een prachtige camperplek met ons gezellige camperclubje :)

   


Zomaar even een indruk hoe mooi en gezellig het was met het clubje :)

Maandagmiddag zijn we weer vertrokken uit Giethoorn en naar Enkhuizen gereden, waar we `s middags heerlijk op een terrasje in het zonnetje gezeten hebben met een wijntje. Avonds hebben we ons culinair talent weer bewezen met een heerlijke hamburger. Dinsdag zijn we naar Ommen gegaan, waar we de laatste dag zouden verbrengen, maar daar sloeg het noodlot toe, doordat er een jongen tegen de camper aan reed ...ik zal geen details hier geven over de beschadigingen, maar we baalden stevig natuurlijk, maar hopelijk wordt alles opgelost door de verzekering.
Toch zijn we na alle commotie met de schade lekker een eind wezen fietsen en toen we er zat van waren zijn we weer op een terrasje belandt , maar nu niet met wijn, maar gewoon thee een koffie met toch wel een lekker appeltaartje erbij :)

                    

Gisteren toen we thuisgekomen zijn, hebben we de camper gelijk weer gebruiksklaar gemaakt, want volgende week vrijdag vier ik mijn verjaardag en de 27ste gaan we weer een weekje op pad. We wilden eigenlijk met het clubje naar Zandvoort, maar het wordt kennelijk 10 graden, dus dat wordt niks met lekker op het strand liggen, dus we gaan waarschijnlijk de hele andere kant maar op .....nl Limburg.

Dit weekend wordt een rustig weekend, geen plannen of zo, gewoon lekker rustig thuis .Morgen nog even mijn B12 shot weer halen bij de huisarts en daarna naar het ziekenhuis voor foto`s van mijn nek. De reumatoloog wil toch zeker weten dat er niks engs aan de hand is met die nek, dus vandaar de foto`s. Als ik niks van haar hoor, hoort het waarschijnlijk bij de Fibromyalgie en is het wel wat engs, belt ze me.

Volgende week wordt wel een heel drukke week ........Ingrid (moeder van Lisanne) bijt het spits af met zondag jarig te zijn, maandag Edwin, dinsdag dan Rob, woensdag Lisanne en zondag Moi:)

Fijne avond voor iedereen nu en tot schrijfs maar weer :)18 April 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's