Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
paultjes log - 25-04-2013
paultjes log - 25-04-2013
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

25-04-2013


Goedemiddaggggggggggggggggg..................

Het is lenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............wat een heerlijk temperatuurtje hebben we vandaag zeg ...........en gisteren trouwens ook al, het kan niet op :)Toen hebben Rob en ik de achtertuin zover op orde gemaakt, dat we lekker buiten kunnen zitten op een schoon en ingeolied (het is goed gespeld, heb het opgezocht) tuinset :)
Wat een pokkewerk is dat zeg, maar je hebt wel eer van je werk, want het ziet er nu weer als nieuw uit. Veel mensen laten teak gewoon verweren zodat het grijs wordt en vinden dat mooi, maar ik vind dat helemaal niet mooi, bij mij moet het er netjes uitzien en dan moet je het elk jaar wel in de olie blijven zetten, anders gaat dat niet goed .

Tjonge jonge .............hoe genoeg kan een mens hebben van taart, ook al vind je taart heel erg lekker :)
Dit is een super extreme week met taart eten zeg ........maandag begonnen we bij Edwin zijn verjaardag, Dinsdag had Rob natuurlijk ook taart voor zijn verjaardag, gisteren was Lisanne jarig, dus ook weer taart en morgen viert MOI haar verjaardag en wat denk je .............GEEN taart dit jaar. Die mensen die morgen komen, hebben we zo onderhand de hele week al gezien en die zitten allemaal vol met taart, dus kunnen allemaal geen taart meer zien en ze moeten ook allemaal veel plaats overhouden voor het eten morgenavond, dus morgenmiddag is dieet :P
Schijfje komkommer kunnen ze krijgen, meer niet :)
Morgenavond is er dan  "le grande Bouffe", alleen het is niet de bedoeling dat men, zoals in de film, dood eet. Ik heb die film ooit eens gezien en vond hem toen geweldig .....gaat over vier heren die zich dood willen eten .........hieronder even de uitleg.

 La Grande Bouffe
Vier middelbare heren komen in een verlaten villa samen om zich - letterlijk - dood te eten. De aanwezigheid van een aantal hoeren moet het festijn complementeren, maar de dames haken uiteindelijk af. Slechts Andrea, een onderwijzeres, blijft de mannen steunen in hun uitzinnige voornemen. Deze ongeremde satire op de consumptiemaatschappij is uitgegroeid tot een filmklassieker, maar veroorzaakte bij haar verschijnen in 1973 een groot schandaal.

Ok, dit was even een tussendoortje en kwam ik zomaar even op door het etentje wat we morgenavond bij de wok in Beuningen hebben met familie en vrienden. Heb er zin in :) Wel een leuke bijkomstigheid is trouwens dat ik voor kinderprijs mag eten, doen ze daar gelukkig helemaal niet moeilijk over, als je verteld dat je aan je maag geopereerd bent en niet zo veel kunt eten, zouden veel restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen.

Rob zit op dit moment nog  in wachtruimte bij de camper dealer, want er moesten nog wat kleine dingetjes gedaan worden, die je pas ontdekt als je ermee op pad bent, zoals  bv een kastje wat niet goed sluit, een kapot rubbertje enz enz ,kleine dingen dus, maar er moet ook een nieuwe receiver in , dus al met al zijn ze nu toch al een paar uur bezig en wachten duurt altijd lang. Maar als straks alles weer in orde is, kunnen we zaterdag met een gerust hart weer voor een weekje op pad :)

Ik ben niet mee gegaan vandaag, want ik wilde het huis een grote beurt geven voor we weggaan zaterdag, anders ga ik niet lekker weg, als mijn huis niet schoon is op mijn manier :)
Veel vrouwen zullen dit herkennen en de mannen zullen zeggen, wat een onzin ....je ziet het toch niet als je er niet bent, maar het gaat om het idee, dat als je weggaat, dat het dan gewoon schoon is en geen zooitje en als je dan weer thuis komt, het er zeg maar nog een beetje christelijk uitziet.

Ik ga nog heel even in de tuin zitten in het zonnetje, nu hij er nog is .......morgen ziet het weer er alweer heeeeel anders uit en is het weer voorbij met in de tuin zitten en moet de jas weer aan ......bah.

Fijne avond en tot latersssssssssssssssssss


25 April 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

wijze spreuken
laat je partner geen invulling, maar een aanvulling voor je zijn!geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze geldJe hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn


mijn race tegen de kilo's